Libnet.ro
UNICEF

22:47

Bianca Dragusanu a facut anuntul cel mare. Vestea neasteptata pe care a dat-o

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu a facut anuntul cel mare. Vestea neasteptata pe care a dat-o

Bianca Dragusanu a dat vestea cea mare. Se casatoreste din nou cu omul de afaceri Alex Bodi. Anuntul a fost facut de catre frumoasa roscata in direct la TV. Cei doi vor ajunge cat de curand, din nou, in fata ofiteului de Stare Civila. Bianca Dragusanu a dat vestea cea mare. Stirea neasteptata pe care . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu are planuri mari pentru viitor. Am avut doi soti, doua divorturi, urmeaza a treia casatorie

Bianca Dragusanu isi doreste sa se casatoreasca pentru a treia oara. Dupa ce a divortat de Alex Bodi acum cateva luni, diva isi doreste sa ajunga din nou cu el in fata ofiterului Starii Civile.

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

Oana Roman a facut anuntul. Ce se intampla in casnicia vedetei

De multa vreme Oana Roman este activa in mediul virtual, postand zilnic pe retelele de socializare si povestindu-le fanilor ei despre orice noutate are loc in viata sa. Si nu de putine ori a discutat si dspre problemel de familie pe care le-a avut cu Marius Elisei. Oana Roman a facut anuntul Recent Oana a .

Se intampla chiar acum la granita Romaniei. Autoritatile au facut anuntul

Aglomeratie la granita Romaniei. Peste 100. 000 de persoane, cetateni romani sau straini, au intrat si iesit din tara in ultimele 24 de ore, cu peste 32. 800 mijloace de transport, dintre care 9. 300 automarfare. Cozi interminabile la granita Romaniei. Politia de Frontiera: peste 100. 000 de persoane, cetateni romani sau straini, au intrat si iesit din tara .

Andreea Balan si Tiberiu Argint si-au oficializat relatia. Cum au facut anuntul

Andreea Balan si-a oficializat relatia cu Tiberiu Argint intr-un mod mai putin obisnuit. Nu au facut vreun anunt, ci au postat fiecare cate o poza pe pagina lui de socializare. Fotografiile sunt facute pe aceiasi barca, dar fiecare s-a fotografiat separat si si-a pus pe contul lui fotografia, insotita de cate un mesaj misterios. Andreea .

Ziua si transerul pentru FCSB! Gigi Becali a facut anuntul

FCSB este gata sa mai realizeze un transfer, dupa ce vineri a fost oficializata achizitionarea lui Alexandru Buziuc. Dupa ce ieri s-a facut o mutare pentru faza ofensiva, Becali a anuntat ca negociaza pentru transferul unui fundas. Este vorba despre Alexandru Albu, in varsta de 26 de ani. Un jucator al celor de la Academica .

inghesuiala in biserica. Oamenii s-au inchinat si au pupat cutia cu sabia lui Stefan cel Mare. Reactia de neasteptat a preotului - VIDEO

Inghesuiala mare, intr-o biserica din Sibiu. Nu a fost sarbatoare, dar zeci de credinciosi s-au recules langa sabia lui Stefan cel Mare. Temuta arma a domnitorului a fost imprumutata de la Istanbul si adusa intr-o racla.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )