Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Dragusanu i-a dat replica lui Alex Bodi. Cum s-a distrat imediat dupa revenirea in tara

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu i-a dat replica lui Alex Bodi. Cum s-a distrat imediat dupa revenirea in tara

Dupa ce Maldive a devenit pentru aproape o luna pamant romanesc, Bianca Dragusanu cutreierandu-l ba alaturi de prieteni, ba in preajma lui Gabi Badalau, cel despre care acum se presupune ca este foarte apropiata, diva a revenit in Romania, unde o tine dintr-o petrecere in alta. Bianca Dragusanu, la distractie si dupa revenirea in tara. continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in procesul lui Alex Bodi. Decizia de ultima ora a judecatorilor

Magistratii au luat o decizie definitiva in cazul omului de afaceri. Alex Bodi s-a ales cu o noua pedeapsa. Ce a hotarat instanta in cazul fostului sot al Biancai Dragusanu. Rasturnare de situatie in procesul lui Alex Bodi Judecatorii au decis ca lui Alex Bodi sa-i fie puse sub sechestru mai a mai multe bunuri .

Alex Bodi, veste importanta din partea judecatorilor. Ce se intampla cu procesul

Alex Bodi a primit o noua veste extrem de importanta. Soarta afaceristului se judeca in continuare, dupa ce a primit acuzatii extrem de grele din partea autoritatilor. Ce se intampla in procesul fostului sot al Biancai Dragusanu? Noua decizie a judecatorilor in procesul lui Alex Bodi Soarta lui Alex Bodi e atent discutata de catre .

Ce face Alex Bodi acum, in arest la domiciliu. Cu cine s-a intalnit in weekend

Alex Bodi a fost plasat definitiv in arest la domiciliu, intr-o localitatea ilfoveana, desi este acuzat de trafic de persoane si proxenetism. Afaceristul se afla in vila sa din data de 19 decembrie, acolo unde locuieste cu iubita lui, Daria, si unde primeste adesea oaspeti. De exemplu, in acest weekend, barbatul si-a dat intalnire cu .

Casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu a fost confirmata. Informatii de ultima ora

Daca pana acum erau doar speculatii, casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu a fost confirmata chiar de catre Claudia Patrascanu. Fosta sotie a afaceristului a spus tot despre stirea momentului in showbiz-ul romanesc. Gabi Badalau si Bianca Dragusanu, la un pas de nunta Daca in urma cu o saptamana sustinea ca afaceristul este, in .

Claudia Patrascanu, mesaj pentru Gabi Badalau, fostul sot plecat in vacanta cu Bianca Dragusanu

Bat clopote de nunta pentru Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Cel putin asa sustin tabloidele, care spun ca cei doi si-au gasit deja nasi. insa, bomba vine din partea sotiei lui Gabi, Claudia Patrascanu, care face anuntul anului.

Claudia Patrascanu face dezvaluirea momentului despre fostul sot: Gabi Badalau se insoara cu Bianca Dragusanu

Se anunta nunta cu fast in lumea modena: Bianca Dragusanu si Gabi Badalau planuiesc sa se casatoreasca. Chiar daca au inceput sa apara impreuna doar de cateva saptamani, diva si fiul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )