Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bianca Dragusanu i-a pus gand rau rusoaicei. Cum planuieste sa il recastige pe Alex Bodi

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu i-a pus gand rau rusoaicei. Cum planuieste sa il recastige pe Alex Bodi

Noi detalii despre amantlacul din fosta familie formata din Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ieri, procesul a avut un nou termen. Amanarea lui ridica multe semne de intrebare. incotro se indreapta ele si ce se intampla intre cei doi fosti parteneri. Cum planuieste sa il recastige Bianca Dagusanu pe Alex Bodi din bratele rusoaicei in . continuă pe Playtech

Gestul inconstient facut de Bianca Dragusanu. Oamenii s-au uitat lung sa vada daca e chiar ea

Bianca Dragusanu a socat pe toata lumea. Ce gest de-a dreptul inconstient a facut aceasta? Vedeta este aspru judecata in mediul online pentru asta. Gestul inconstient facut de Bianca Dragusanu Se pare ca teama e coronavirus nu a ajuns si la Bianca Dragusanu. Aceasta nu este deloc panicata de criza sanitara care a pus stapanire .

Bianca Dragusanu spune ca a fost batuta de Catalin Botezatu. Marturiile de acum cativa ani

Unul din cele mai urmarite cupluri din showbiz-ul romanesc a fost cel format de Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu. Au intrat in vizorul presei, mai ales, dupa scandalul provocat de despartirea dintre cei doi. S-au aruncat cuvinte grele, acuzatii, care mai de care, mai dure. Bianca Dragusanu spune ca a fost batuta de Catalin Botezatu .

Caru`cu vedete: Imagine, imn al carantinei: Gal Gadot, Natalie Portman, Jimmy Fallon, intre starurile care canta hitul lui Lennon; Bianca Dragusanu ii mai da o sansa lui Alex Bodi?

Adevarul: Imagine, imn al carantinei: Gal Gadot, Natalie Portman, Jimmy Fallon, intre starurile care canta hitul lui Lennon * Cancan. ro: Bianca Dragusanu ii mai da o sansa lui Alex Bodi? Afaceristul a sunat-o pe vedeta si i-a marturisit ca si-ar dori sa se impace cu ea * Libertatea: Delia si sora ei au gasit solutia unei vieti active si stand in casa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )