Libnet.ro
UNICEF

12:45

Bianca Dragusanu, momente cumplite. Prin ce a trecut: M-au tradat

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, momente cumplite. Prin ce a trecut: M-au tradat

Bianca Dragusanu a facut bilantul anului 2020, in cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Vedeta a vorbit despre cele mai recente intamplari nefericite din viata sa, despartirea de Alex Bodi si dezamagirile provocate de fosti prieteni. Bianca Dragusanu, durerile din spatele vietii aparent perfecte Am trecut printr-o perioada a vietii mele mai putin fericita. in . continuă pe Playtech

Craciunul in comunism. Cum sarbatoreau romanii, prin ce momente cumplite au trecut

Suntem in ziua de Craciun, si multi dintre noi avem sentimente mixte. Marea majoritate am prins Craciunul comunist. Ccel mai dur a fost in timpul comunismului. Iar cei multi care l-au trait, si-aduc aminte cu durere de acele perioade. Craciunul era interzis ca sarbatoare publica inca de la instaurarea comunismului in Romania, la finele anilor .

Bianca Dragusanu, dezvaluiri emotionante in ziua de Craciun. A spus tot, pentru prima data

Bianca Dragusanu se poate bucura de o viata de milioane alaturi de cele mai dragi fiinte pentru ea. Aceasta se considera o femeie implinita si fericita, desi pe plan personal acum aceasta este singura. Bianca Dragusanu, dezvaluiri emotionante in ziua de Craciun Pentru anul care vine Bianca Dragusanu sper sa isi gaseasca linistea, dar si .

EXCLUSIV De ce a tolerat Bianca Dragusanu toate bataile lui Alex Bodi. Secretul s-a aflat acum: cu ce o are la mana, de fapt

Telenovela iubirii pe axa Ilfov Bucuresti Istanbul, intre Bianca Dragusanu, Alex Bodi si Cengiz S305;klaro287;lu, e departe de a se incheia. Alex Bodi, fostul sot al Biancai, aflat in arest la domiciliu in vila lui din Ilfov dupa decizia de la mijlocul lunii decembrie a Curtii de Apel Craiova, s-ar fi trezit zilele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )