Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum o pacalea Bianca Dragusanu pe fiica ei cand o batea Alex Bodi. Ce ii spunea despre vanatai

Playtech Playtech,
Cum o pacalea Bianca Dragusanu pe fiica ei cand o batea Alex Bodi. Ce ii spunea despre vanatai

Nu mai este niciun secret faptul ca relatia blondei cu Alex Bodi nu a fost deloc perfecta. Dupa ce imaginile cu ea, batuta crunt, au aparut in mediul online, tot mai multe intrebari au aparut din partea publicului. Una dintre ele a fost cum o pacalea Bianca Dragusanu pe fiica ei cand o batea Alex . continuă pe Playtech

Alex Bodi a facut marele anunt. Bianca Dragusanu va innebuni de furie, sigur nu se astepta la asta

Ieri va relatam despre declaratiile de dragoste dintre Alex Bodi si Daria Radionova. Astazi aflam ca vor sa se casatoreasca, sau cel putin asa a dat de inteles frumoasa Daria Radionova. Totul ar fi plecat de la o provocare aruncata fanilor in spatiul online de catre cei doi. Daria Radionova, cea mai fericita femeie de .

Bianca Dragusanu si Florin Salam, impreuna in oras. Este clar, vedeta sufera

Bianca Dragusanu, se pare ca nu si-a revenit dupa despartirea cu scandal de Alex Bodi. Chiar daca suntem in perioada Sarbatorilor de iarna, diva se pare ca sufera, iar asta s-a vazut si postarile sale. Pana acum ni s-ar fi parut imposibil ca Bianca Dragusanu sa stea la masa cu Florin Salam, de exemplu. Darimposibilul .

Bianca Dragusanu, momente cumplite. Prin ce a trecut: M-au tradat

Bianca Dragusanu a facut bilantul anului 2020, in cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Vedeta a vorbit despre cele mai recente intamplari nefericite din viata sa, despartirea de Alex Bodi si dezamagirile provocate de fosti prieteni. Bianca Dragusanu, durerile din spatele vietii aparent perfecte Am trecut printr-o perioada a vietii mele mai putin fericita. in .

Bianca Dragusanu incepe o noua viata. Ce si-a propus pentru 2021

Desi viata a incercat-o dur si a trecut prin divorturi, despartiri si scandaluri, Bianca Dragusanu nu renunta asa usor si se declara pregatita pentru un nou inceput. Bianca Dragusanu incepe o noua viata Astfel ca Bianca Dragusanu are de gand sa mai imbrace rochia de mireasa, chiar daca, momentan, lucrurile nu stau atat de roz .

Bianca Dragusanu, ridicata de mascati? Ce implicare are Andreea Mantea in toata povestea

Bianca Dragusanu, probleme grave chiar in perioada sarbatorilor? Ce se intampla cu celebra fosta asistenta pacatoasa si ce implicare are Andreea Mantea in aceasta poveste? Bianca Dragusanu a fost ridicata de mascati? Andreea Mantea, implicata in poveste Emisiunea Trairi alaturi de Andreea Mantea a mai cuprins inca un moment la care nimeni nu se astepta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )