Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ce face Bianca Dragusanu cand crede ca nu o vede nimeni. Gestul iubitei lui Alex Bodi, dupa ce a coborat din noul ei bolid de 400.000 de euro

Playtech Playtech,
Ce face Bianca Dragusanu cand crede ca nu o vede nimeni. Gestul iubitei lui Alex Bodi, dupa ce a coborat din noul ei bolid de 400.000 de euro

Bianca Dragusanu a reusit sa intoarca toate privirile in acest weekend intr-o benzinarie din Capitala, unde a mers sa isi alimenteze autoturismul de lux pe care si l-a achizitionat recent si pentru care a scos din buzunar 400. 000 de euro. Se pare ca vedeta traieste in continuare pe picior mare si se simte foarte bine . continuă pe Playtech

Ce surpriza i-a facut Alex Bodi chiar inainte de Craciun. Bianca Dragusanu l-a laudat imediat

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au traversat pana acum mai multe perioade de certuri si impacari, dar in prezent se bucura de inceputul sarbatorilor, in familie. Aceasta le-a facut o surpriza fanilor si le-a aratat tuturor ce face chiar inainte de Craciun. in acest mod, blondina nu a ratat ocazia sa isi laude sotul, un .

INCENDIAR! Bianca Dragusanu, surprinsa alaturi de RONALDINHO! Focoasa blondina a atras TOATE privirile cu DECOLTEUL GENEROS... (Galerie Foto DEOCHEATA)

Senzatie in lumea mondena! Bianca Dragusanu s-a afisat cu Roberto Carlos si Ronaldinho, doi dintre cei mai mari fotbalisti ai Planetei la inceputul anilor 2000.

Cum s-a fotografiat Bianca Dragusanu, dupa ce s-a aflat ca vrea un copil cu Alex Bodi. Nu a mai rezistat si a spus tot

Relatia dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a avut parte de impacari si despartiri, iar acum pare ca cei doi trec prin cea mai frumoasa perioada, astfel ca, din spusele ei, blondina ar vrea un copil cu afaceristul. Cum s-a pozat? Cum s-a fotografiat Bianca Dragusanu, dupa ce s-a aflat ca vrea un copil cu .

DOAMNE, CE DRAMA: Bianca Dragusanu, OPERATA DE URGENTA! Ce s-a intamplat cu PICIOARELE ei este GROAZNIC: Va ramane cu sechele pentru toata viata! (GALERIE FOTO)

Putini stiu ca Bianca Dragusanu, una din cele mai urmarite vedete din Romania, a trecut prin mai multe clipe grele in viata, dar si prin multe interventii chirurgicale. VEZI AICI GALERIA FOTO Dincolo.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )