Libnet.ro
UNICEF

15:00

Bianca Dragusanu arunca bomba, dupa divortul de Alex Bodi! Ma marit curand!

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu arunca bomba, dupa divortul de Alex Bodi! Ma marit curand!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu mai formeaza un cuplu, dar frumoasa blonda se gandeste deja la o noua relatie, ba chiar si la un nou mariaj. Cei doi si-au spus adio marti, la notar, iar evenimentul a fost unul cu scantei: au existat telefoane mobile care au zburat pe geam, dar si anuntul din . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu, decizie radicala dupa divort! La mijloc sunt sume uriase

Intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi pare sa nu mai fie cale de intoarcere! Dupa ce, pe 10 martie, cei doi au semnat actele de divort, vedeta vrea sa lase in trecut amintirea afaceristului si scoate la vanzare toate cadourile pe care le-a primit de la el. De la ceas si posete, la bolidul de .

Bianca Dragusanu, din nou alaturi de Victor Slav, dupa divortul de Alex Bodi. Ce au decis cei doi

Bianca Dragusanu a ales sa petreaca timp alaturi de Victor Slav si de fetita lor, Sofia. Cei trei s-au distrat de minune si s-au bucurat de o seara frumoasa in familie. Vedeta a publicat momentele pe Instagram. Bianca Dragusanu, din nou alaturi de Victor Slav, dupa divortul de Alex Bodi Dupa divortul de Alex Bodi, .

Bianca Dragusanu, noi informatii despre femeia care i l-a furat pe Alex Bodi: Purcica

La scurt timp dupa ce Alex Bodi si Bianca Dragusanu si-au spus adio definitiv, a aparut in presa informatia potrivit careia motivul pentru care cei doi au divortat ar fi o rusoaica pe care Alex Bodi ar fi pus ochii. Bianca Dragusanu, noi informatii despre femeia care i l-a furat pe Alex Bodi: Purcica Bianca .

Catalin Botezatu arunca bomba despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Nu cred ca au divortat

Subiectul fierbinte al momentului este dat de divortul dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Povestea celor doi a ajuns la final, astfel ca cei doi s-au prezentat la notar pentru a pune capat casniciei lor. Catalin Botezatu arunca bomba despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi Aparent, Alex Bodi a fost cel care a facut primul .

Alex Bodi, despre divortul de Bianca Dragusanu. Ce s-a intamplat dupa ce a inselat-o

Bianca Dragusanu si Alex Bodi si-au spus adio definitiv, chiar daca cei doi, desi pareau ca vor sa-si mai dea o sansa, s-au razgandit si s-au despart. Controversele si situatiile limita care i-au urmarit de-a lungul relatiei i-au insotit si la notar. Alex Bodi, despre divortul de Bianca Dragusanu Pe 10 martie, au decis ca .

Bianca Dragusanu a vrut sa se sinucida? Am gasit-o pe jos la 6 dimineata! Ce spune Alex Bodi

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au incercat sa se separe de doua ori la notar pana acum, dar numai a treia ora, eveniment intamplat marti, a reprezentat divortul oficial. Momentul nu a fost lipsit de incidente si nici de acuze, care au venit numai la cateva ore de la despartire. Alex Bodi a iesit la .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, gest neasteptat dupa ultimul scandal. Ce au decis impreuna

Bianca Dragusanu si Alex Bodi incearca sa-si salveze casnicia. Un gest a luat, insa, prin surprindere pe toata lumea. Cum sunt lucrurile in mariajul celebrelor vedete si ce fac pentru a aduce din nou soarele pe strada lor? Bianca Dragusanu si Alex Bodi, gest neasteptat dupa ultimul scandal Bianca si Bodi au una dintre cele .

Mesajul lui Alex Bodi in ziua divortului de Bianca Dragusanu: Dumnezeu stie

S-au separat, s-au impacat si au luat-o de la capat. Viata ii tine intr-o continua repetitie. Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat astazi la notar. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Vedeta a facut primele declaratii dupa ce a semnat actele. La randul sau, si Bodi a lasat un mesaj pe Internet, pentru .

Durere mare pentru Bianca Dragusanu! Ce s-a intamplat cu Sofia, in timpul scandalului cu Alex Bodi

Bianca Dragusanu a decis ca dupa divort ramana doar cu fetita ei, fiind cea mai importanta persoana din viata ei. Bianca si fostul sot, Alex Bodi, au divortat la notar, dar cu scandal, in urma caruia frumoasa blonda a ajuns sa strige: sunati la 112! sunati la 112, iar apoi un telefon a fost aruncat .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, scandal la notar, in ziua divortului! Nu s-au mai ferit si au dat-o pe fata

Divort cu peripetii intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi! Controversele si situatiile limita care i-au urmarit de-a lungul relatiei i-au insotit si la notar. Ce s-a intamplat in ziua in care s-au decis sa semneze actele de divort? Divort cu scantei! Ce s-a intamplat la notar intre Dragusanu si Bodi? Bianca Dragusanu si Alex Bodi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )