Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Botezatu arunca bomba despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Nu cred ca au divortat

Playtech Playtech,
Catalin Botezatu arunca bomba despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Nu cred ca au divortat

Subiectul fierbinte al momentului este dat de divortul dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Povestea celor doi a ajuns la final, astfel ca cei doi s-au prezentat la notar pentru a pune capat casniciei lor. Catalin Botezatu arunca bomba despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi Aparent, Alex Bodi a fost cel care a facut primul . continuă pe Playtech

Cum va arata partajul dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. O sa discut eu cu ea despre asta!

Divort cu repetitie. Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au intalnit marti la notar pentru a-si spune oficial adio. Ulterior, afaceristul a dat un interviu pentru Kanal D, unde a vorbit, succint, despre destramarea relatiei dintre el si blondina. Printre altele, barbatul a povestit si cum va arata partajul. Cum va arata partajul dintre Bianca Dragusanu .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, scandal la notar, in ziua divortului! Nu s-au mai ferit si au dat-o pe fata

Divort cu peripetii intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi! Controversele si situatiile limita care i-au urmarit de-a lungul relatiei i-au insotit si la notar. Ce s-a intamplat in ziua in care s-au decis sa semneze actele de divort? Divort cu scantei! Ce s-a intamplat la notar intre Dragusanu si Bodi? Bianca Dragusanu si Alex Bodi .

Rasturnare de situatie! Bianca Dragusanu si Alex Bodi divorteaza. Parea ca isi mai dau o sansa, dar s-au razgandit

Bianca Dragusanu si Alex Bodi isi spun adio definitiv! intorsatura de situatie in mariajul celor doua vedete! Cei doi, desi pareau ca vor sa-si mai dea o sansa, s-au razvandit si se despart. Bianca Dragusanu si Alex Bodi divorteaza! Desi pareau ca vor sa-si mai dea o sansa, Bodi si Bianca au decis sa-si spuna .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, gest neasteptat dupa ultimul scandal. Ce au decis impreuna

Bianca Dragusanu si Alex Bodi incearca sa-si salveze casnicia. Un gest a luat, insa, prin surprindere pe toata lumea. Cum sunt lucrurile in mariajul celebrelor vedete si ce fac pentru a aduce din nou soarele pe strada lor? Bianca Dragusanu si Alex Bodi, gest neasteptat dupa ultimul scandal Bianca si Bodi au una dintre cele .

Caru`cu vedete: Ciupitor de sfarcuri sau tinator profesionist de bauturi? Vedetele angajeaza oameni pentru cele mai ciudate joburi; Bianca Dragusanu si Alex Bodi divorteaza din nou

O melodie a lui Benone Sinulescu, viralizata in Emiratele Arabe Unite. Cantaretul de muzica populara il cauta pe arabul care face furori pe net cu melodia lui. Trupa Genesis se reuneste, dar starea de sanatate a lui Phil Collins e precara. Solistul va canta in scaun cu rotile.

Alex Bodi, despre divortul de Bianca Dragusanu. Ce s-a intamplat dupa ce a inselat-o

Bianca Dragusanu si Alex Bodi si-au spus adio definitiv, chiar daca cei doi, desi pareau ca vor sa-si mai dea o sansa, s-au razgandit si s-au despart. Controversele si situatiile limita care i-au urmarit de-a lungul relatiei i-au insotit si la notar. Alex Bodi, despre divortul de Bianca Dragusanu Pe 10 martie, au decis ca .

Cu cine ar fi inlocuit-o Alex Bodi pe Bianca Dragusanu. Cum arata rivala vedetei

Bianca si Alex Bodi au divortat marti, pe data de 10 martie, la numai sase luni de cand si-au unit destinele. La numai cateva ore de la ruptura legala, Alex Bodi a fost si cuplat de presa cu o misterioasa domnisoara. Care este adevarul despre relatia pe care o are acesta cu rusoiaca? Cu cine .

Mesajul lui Alex Bodi in ziua divortului de Bianca Dragusanu: Dumnezeu stie

S-au separat, s-au impacat si au luat-o de la capat. Viata ii tine intr-o continua repetitie. Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat astazi la notar. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Vedeta a facut primele declaratii dupa ce a semnat actele. La randul sau, si Bodi a lasat un mesaj pe Internet, pentru .

A aparut DOVADA! Bianca Dragusanu DIVORTEAZA! Motivul pentru care vedeta s-a despartit de Alex Bodi

Zi grea pentru Bianca Dragusanu si sotul ei. Potrivit Spynews. ro,exista un document prin care blondina este chemata chiar pe 10 martie la Tribunal, pentru desfacerea casatoriei. Se pare.

Bianca Dragusanu recunoaste ca a fost inselata. A avut si are mai multe aventuri!

Binca Dragusanu a fost inselata! Vedeta a facut chiar ea marturisiri incendiare despre barbatul care in loc sa-i spuna ca nu o mai dorestei-a calcat stramb. Ce a spus blondina despre momentele in care s-a simtit tradata? Bianca Dragusanu a fost inselata Bianca a divortat pentru a doua oara ieri, 10 martie. in sfarsitul scenariul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )