Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ianis Hagi, sansa vietii lui! Ce propunere a primit fiul regelui. E vorba despre 5 milioane de euro

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, sansa vietii lui! Ce propunere a primit fiul regelui. E vorba despre 5 milioane de euro

Oficialii lui Rangers i-au facut o promisiune bomba lui Ianis Hagi! Tanarul se pare ca traieste cele mai frumoase clipe din viata sa, iar soarele nu-si mai face alt drum decat in calea sa. Reusite peste reusite pentru fiul lui Regelui fotbalului romanesc! Ce-l asteapta de data asta? Ianis Hagi, propunere de nerefuzat de 5 . continuă pe Playtech

Ce spune un coleg de echipa despre Ianis Hagi. Fiul regelui i-a speriat pe straini

Ianis Hagi a inceput deja sa faca senzatie la Glasgow Rangers. El poarta tricoul cu numarul 7 si a fost imprumutat in Scotia de catre gruparea belgiana Racing Club Genk. Ce spune un coleg de echipa despre Ianis Hagi. Fiul regelui i-a speriat pe straini Fiul lui Gheorghe Hagi a fost eroul ultimului meci din .

Ianis Hagi, printre cei mai buni la Braga: Ce nota a primit si cum a fost descrisa prestatia sa

Ianis Hagi a fost primul jucator schimbat de Steven Gerrard, in minutul 71, insa, cat a stat pe teren, a facut un meci bun.

Ianis Hagi a prins curaj la Rangers. Vorbeste ca un adevarat lider de echipa

Imprumutat in iarna de la Genk, mijlocasul Ianis Hagi are parte de un debut cum nu se poate mai fericit in tricoul formatiei Glasgow Rangers.

FOTO Ianis Hagi a stralucit intr-un meci colosal: Englezii au publicat lista celor 26 de echipe care l-au urmarit

Ianis Hagi a contribuit decisiv la calificarea celor de la Rangers in optimile Ligii Europa, iar prestatia sa foarte buna, atat in tur, cat si in retur, a fost remarcata de marile cluburi de pe continent.

Ianis Hagi, vedeta unei calificari uriase: Ce a scris presa scotiana despre evolutia sa cu Braga

Ianis Hagi a contribuit cu doua goluri si o pasa decisiva la accederea formatiei sale in optimile Ligii Europa dupa o confruntare memorabila cu Braga.

VIDEO Ianis Hagi, pasa superba de gol si penalti ratat Glasgow Rangers, in optimi (1-0 vs Braga)

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai activi jucatori de pe teren in returul dintre Braga si Glasgow Rangers din 16-imile Europa League. Romanul a creat o faza superba in prima repriza, a ratat un penalti si a oferit pasa de gol pentru Ryan Kent. Scotienii s-au impus cu 1-0 4-2 la general) si s-au calificat in optimile competitiei.

Ianis Hagi, inger si demon pentru Rangers: Romanul a irosit un penalty in partida cu Braga, dar a pasat decisiv la golul victoriei, iar echipa sa merge in optimile Europa League

Glasgow Rangers, echipa scotiana la care evolueaza Ianis Hagi, a obtinut calificarea in optimile de finala ale Europa League, dupa ce a invins-o pe Braga si in returul din Portugalia, scor 0-1 2-4 la.

Penalty ratat de Ianis Hagi in Europa League. S-a revansat cu pasa de gol

Internationalul roman Ianis Hagi a avut parte de primul moment delicat in tricoul lui Rangers. Pana la urma totul s-a terminat cu bine pentru gruparea scotiana in deplasarea de Europa League de la Braga.

I-a cucerit pe scotieni! Sefii lui Rangers sunt pregatiti sa-l transfere pe Ianis Hagi

Presa belgiana scrie ca oficialii lui Rangers s-au convins in privinta lui Ianis Hagi si un anunt va fi facut in curand.

Ianis Hagi, o stea intr-o echipa fara perspectiva: Rangers, distrusa intr-un editorial acid

Ianis Hagi si colegii sai joaca, diseara ora 19. 00, Digi Sport 1), un meci crucial, la Braga, in 16-imile Ligii Europa, insa vicecampioana Scotiei a fost desfiintata in presa locala din cauza parcursului intern.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )