Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste bomba in cazul Caracal! Gheorghe Dinca, batut pana la moarte. Familia Alexandrei, anunt socant

Playtech Playtech,
Veste bomba in cazul Caracal! Gheorghe Dinca, batut pana la moarte. Familia Alexandrei, anunt socant

Noi informatii despre cazul Caracal, facute chiar de Alexandru Cumpanasu. Acesta a facut publica o postare pe pagina sa de socializare, unde reclama faptul ca Dinca este batut pana la moarte in inchisoare, iar autoritatile nu fac nimic sa previna acest incident. Veste bomba in cazul Caracal! Gheorghe Dinca, batut pana la moarte in urma . continuă pe Playtech

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a fost violat si mutilat de ceilalti detinuti, in puscarie! Sotia lui a fost chemata de urgenta

Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv din data de 25 iulie 2019, in urma anchetei preliminare. Pe 28 februarie, magistratii de la Tribunalul Olt au decis prelungirea acestei masuri. De-a lungul timpului, principalul suspect in cazul Caracal a avut tot felul de probleme in puscarie. Cand se afla incarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava, Dinca .

Gheorghe Dinca a fost batut in inchisoare. Afla cum s-au razbunat pe el ceilalti detinuti

Gheorghe Dinca, supranumit si Monstrul din Caracal ar fi fost batut de ceilalti detinuti, in puscarie, relateaza Impact. ro. Restul detinutilor ar fi dorit sa ii dea barbatului o lectie pe care.

Cazul Caracal. Anunt terifiant al avocatului. Dinca poate sa isi negocieze libertatea. Cum s-a ajuns aici

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a fost trimis in judecata, alaturi de complicele sau, Stefan Risipiteanu, pe 15 ianuarie. Acuzatiile: trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol si profanare de cadavre. Acum, la 7 luni de la disparitia victimelor sale, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, intra in calcul libertatea. Tonel Pop, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )