Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elon Musk le da peste nas rusilor dupa lansare: disputa cu seful agentiei spatiale din Rusia

Playtech Playtech,
Elon Musk le da peste nas rusilor dupa lansare: disputa cu seful agentiei spatiale din Rusia

Misiunea prin care SpaceX si NASA au reusit sa trimita astronauti la bordul ISS a avut succes. Dupa lansare, Elon Musk a avut ceva de zis la adresa Rusiei. Seful SpaceX este recunoscut pentru. continuă pe Playtech

Rusia subestimeaza misiunea SpaceX: Ceea ce ar fi trebuit sa se intample de mult timp s-a intamplat. Raspunsul lui Elon Musk, savuros

Agentia spatiala rusa Roskosmos a ironizat duminica euforia manifestata de Donald Trump dupa lansarea reusita a rachetei Space X . Fondatorul Elon Musk a raspuns: Trambulina functioneaza!.

Business report Romanii care si-au amanat ratele se vor gasi la Biroul de Credit. Cum l-am cunoscut pe Elon Musk. Cum a anulat Guvernul in plina pandemie o serie de facilitati pentru persoanele cu handicap, programatori si constructori

Romanii care si-au amanat ratele se vor gasi la Biroul de Credit. * Cum a anulat Guvernul in plina pandemie o serie de facilitati pentru persoanele cu handicap, programatori si constructori. * incepe programul de eliberare a gazului romanesc. Petrom si Romgaz sunt obligate sa vanda sub cost, momentan. * Cum vor fi suprataxate marile companii pentru finantarea planului CE de relansare. Candidatele din Romania. * Scoala si gradinita din online: Pana in trei ani, copiii NU trebuie expusi la ecrane, iar cei mai mari doar cu utilitate * Tereza Tranakas: Cum l-am cunoscut pe Elon Musk la inceputul anilor 2000 si cum am ajuns sa fiu printre primii angajati la Space X.

Trambulina functioneaza, il ironizeaza Elon Musk pe seful agentiei spatiale ruse, Dmitri Rogozin

Fondatorul SpaceX, Elon Musk, care a trimis sambata doi astronauti in spatiu, i-a raspuns ca trambulina functioneaza sefului agentiei spatiale ruse Roscosmos, care ironiza in urma cu sase ani incapacitatea Statelor Unite de a efectua zboruri spatiale cu echipaj uman la bord, relateaza AFP.

Esec pentru SpaceX, patronata de excentricul Elon Musk: Un prototip de nava spatiala Starship a explodat

Cu putin timp inainte de lansarea istorica a navei spatiale Crew Dragon, compania aerospatiala SpaceX, patronata de excentricul Elon Musk, a inregistrat un esec. Un prototip de nava spatiala Starship a .

Capsula Crew Dragon a lui Elon Musk, lansata cu succes in spatiu, a putut fi observata si din Bucuresti (VIDEO)

Capsula SpaceX Crew Dragon, lansata sambata cu succes in spatiu, s-a putut observa pentru un minut si 30 secunde din Bucuresti, la aproximativ 25 minute dupa lansarea din SUA - Kennedy Space Center, anunta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )