Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce se intampla cu romanii infectati cu coronavirus pe vasul Diamond Princess. Autoritatile au facut anuntul

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu romanii infectati cu coronavirus pe vasul Diamond Princess. Autoritatile au facut anuntul

In 14 februarie 2020 era anuntat ca la bordul navei Diamond Princess s-au descoperit pasageri infectati cu, deja celebrul de-acum, coronavirus, ca mai apoi, in 19 februarie autoritatile japoneze sa anunte ca din cei 3711 pasageri, 621 sa fie totalul pasagerilor infectati. Printre acestia s-au gasit, cel putin pentru moment, si sase romani infectati. Ce . continuă pe Playtech

MAE, despre romanii prezenti pe vasul Diamond Princess: Sase dintre ei si-au exprimat dorinta de a reveni in tara

Ministerul Afacerilor Interne a facut noi precizari cu privire la situatia romanilor aflati pe vasul de croaziera Diamond Princess, aflat in portul Yokohama din Japonia.

Sase romani de pe vasul Diamond Princess vor fi repatriati

Sase cetateni romani de pe vasul Diamond Princess vor fi repatriati sambata cu o aeronava a Minist.

Primele imagini cu romanii repatriati de pe Diamond Princess. Ce s-a intamplat in avion

In cazul infectiei cu coronavirus de pe vasul de croaziera Diamond Princess, autoritatile romane au anuntat ca o parte dintre romanii infectati, mai exact sase la numar vor revenii in noaptea de vineri in tara. Primele imagini cu romanii repatriati de pe Diamond Princess Raed Arafat a declarat celor de la Mediafax ca primii romani .

Coronavirus. Mai multi romani de pe vasul Diamond Princess revin, vineri noapte, in tara

Primii romani de pe nava de croaziera Diamond Princess ancorata in portul Yokohama, vor reveni, vineri noapte, in tara, a declarat Raed Arafat. La bordul vasului au fost 17 romani, dintre care doi sunt infectati cu noul coronavirus. Cei doi sunt tratati in Japonia.

Mai multi romani de pe vasul Diamond Princess revin, vineri noapte, in tara

Primii romani de pe nava de croaziera Diamond Princess ancorata in portul Yokohama vor reveni, vineri noapte, in tara, a declarat Raed Arafat, pentru Mediafax. Initial la bordul vasului au fost 17 romani, dintre care doi sunt infectati cu noul coronavirus.

MAE anunta ca sase romani de pe vasul Diamond Princess vor ajunge in Romania in cursul zilei de sambata

Ministerul de Externe a facut noi precizari cu privire la situatia cetatenilor romani de pe vasul de croaziera Diamond Princess.

MAE: 6 cetateni de pe vasul Diamond Princess vor sa revina in tara Un avion italian va repatria azi mai multi pasageri europeni

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, joi, ca pana acum 6 romani aflati pe nava Diamond Princess si-au exprimat dorinta de a reveni in tara, in timp ce, in cursul zilei de astazi, o aeronava italiana va asigura transferul unui grup de cetateni europeni catre Uniunea Europeana.

Doi pasageri de pe vasul Diamond Princess, unde sunt si romani, au murit din cauza coronavirusului

Coronavirusul face in continuare ravagii printre pasagerii navei de croaziera Diamond Princess.

intr-o singura zi, 99 de persoane confirmate cu noul coronavirus pe pachebotul Diamond Princess

Situatie grava pe pachebotul Diamond Princess, aflat in carantina in portul Yokohama: de la o zi la alta, inca 99 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

MAE anunta ca 6 romani aflati pe vasul Diamond Princess vor sa revina in tara. Care sunt procedurile in derulare

Ministerul de Externe anunta ca, joi, o aeronava italiana va asigura transferul catre Uniunea Europeana a unui grup de cetateni europeni care se afla pe vasul Diamond Princess. Pana la acest.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )