Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Playtech Playtech,
Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, . continuă pe Playtech

Presedintele Ucrainei, primele declaratii dupa prabusirea avionului din Iran: Stiri oribile din Orientul Mijlociu

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, si-a exprimat miercuri profunda ingrijorare dupa prabusirea unui avion ucrainean de pasageri langa Teheran, transmite DPA.

Decizie ciudata a Ambasadei Ucrainei in Iran, dupa prabusirea avionului

Ambasada Ucrainei in Iran a renuntat la o mentiune initiala conform careia accidentul avionului Boeing-737 al companiei Ukraine International Airlines prabusit langa Teheran a fost provocat de o problema la motorul aeronavei, transmite Reuters.

Medicul Mircea Beuran, prima reactie dupa demiterea de la Spitalul Floreasca: Decizia primita nu este una motivata

Medicul Mircea Beuran a fost demis luni din functia de sef de sectie in cadrul Spitalului Floreasca din Capitala, in urma cercetarii administrative care a fost declansata de conducerea spitalului, dupa ce o pacienta a luat foc si a murit.

FRF, prima reactie in scandalul DIICOT: Sunt pure speculatii

Federatia Romana de Fotbal a venit cu o prima reactie dupa ce in spatiul public a venit informatia ca FRF este in centrul unui dosar penal instrumentat de DIICOT. Institutia sustine ca sunt pure speculatii.

Prima reactie a lui Donald Trup la atacul Iranului asupra bazelor americane din Irak: Totul este bine! Avem cea mai puternica si cel mai bine echipata armata din lume, de departe!

Iranul a revendicat atacul care a vizat mai multe baze americane din Irak, anuntand ca este riposta pentru uciderea generalului Qasem Soleimani. O prima reactie a venitsi din partea presedintelui.

MAE, mesaj de ultima ora dupa prabusirea avionului ucrainean in Iran

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmisun mesaj de condoleante pentru familiile victimelor care au murit in urma prabusirii unui avion ucrainean ce a decolat de pe principalul aeroport international din Iran.

Teodor Melescanu, despre situatia din Orientul Mijlociu: Romania nu este expusa in vreun fel, dar putem sa contribuim cu idei pentru incetarea conflictului

Teodor Melescanu, presedintele Senatului si fost ministru de Externe, a avut o prima reactie dupa discursul sustinut de Donald Trump referitor la conflictul din Orientul Mijlociu.

Prima reactie a europenilor dupa atacul iranienilor asupra bazelor americane din Irak. Ce a transmis MAE roman

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a descris atacul de razbunare al Iranului asupra a doua baze din Irak unde stationeaza militari americani drept un alt exemplu de escaladare si amplificare a confruntarii, scrie AFP. Ministerul Roman de Externe a transmis ca atacul Iranului de azi poate deteriora grav situatia din zona.

Iranul a declansat riposta impotriva Statelor Unite. Prima reactie a lui Donald Trump

Iranul a declansat miercuri riposta impotriva Statelor Unite lansand rachete asupra a doua baze militare din Irak unde stationeaza soldati americani.

Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce Gheorghe Dinca a negat uciderea Luizei: A fost un film regizat de procurori

Mama Luizei Melencu, tanara disparuta in urma cu 10 luni din Caracal, a reactionat, luni, dupa ce Gheorghe Dinca, presupusul criminal al fiicei sale ar fi negat ca a ucis-o pe tanara. Femeia sustine cu tarie ca Luiza este in viata si ca totul a fost doar un film regizat de catre procurori impreuna cu Gheorghe Dinca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )