Libnet.ro
UNICEF

19:45

Roman infectat cu coronavirus, la bordul unei aeronave care a aterizat pe Aeroportul Otopeni

Playtech Playtech,
Roman infectat cu coronavirus, la bordul unei aeronave care a aterizat pe Aeroportul Otopeni

In cursul zilei de 17 martie a. c. , pe Aeroportul Otopeni, a aterizat o aeronava cu pasageri la bordul careia se afla un cetatean roman, imbarcat la Madrid, care a prezentat un certificat medical eliberat de autoritatile spaniole care confirma infectarea cu noul coronavirus. Roman infectat cu coronavirus, la bordul unei aeronave care a aterizat pe . continuă pe Playtech

Un roman infectat cu noul coronavirus s-a imbarcat intr-un avion cu alti 60 de pasageri. El avea documente din Spania care atestau ca a contractat virusul

Un roman infectat cu noul coronavirus care nu a respectat recomandarile autoritatilor spaniole de a ramane 14 zile in autoizolare a fost preluat de pe Aeroportul Otopeni si transportat cu izoleta la Institutul Matei Bals. in ciuda faptului ca era confirmat pozitiv, romanul s-a imbarcat in avion la Madrid, cu alti 60 de pasageri.

Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea. Ce s-a intamplat cu o cursa Bucuresti Suceava

In aceasta dupa-masa o cursa Tarom care trebuia sa zboare spre capitala Moldovei, Suceava, a fost intoarsa din drum din cauza unei posibile infectii cu COVID-19 la unul din pasageri. Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea Cursa Tarom, intoarsa la sol, avea printre pasageri o tanara de aproape 40 de ani, .

PSD cere sa fie testati toti romanii suspecti de coronavirus : Lipsa unei testari corespunzatoare duce la statistici eronate. Nu putem lupta cu aceasta pandemie legati la ochi (VIDEO)

PSD cere testarea tuturot cazurilor suspecte de coronavirus. Senatorul Lucian Romascanu a declarat, amrti, ca cere Guvernului sa informeze clar si transparent populatie. De asemenea, social-democratii cer.

Coronavirus - Toate trenurile internationale care tranzitau Romania au fost suspendate

In vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, si ca urmare a deciziei Ungariei de a-si inchide granitele pentru cetatenii de alta nationalitate decat cea maghiara, CFR Calatori suspenda temporar circulatia trenurilor in trafic international care fac legatura intre Romania si Ungaria. Anuntul vine in completarea celor de zilele trecute cand s-au suspendat trenurile spre Moldova, Ucraina, Bulgaria si cateva dintre cele spre Ungaria.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )