Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adevarul despre camionul in care au fost gasite 39 de cadavre, in Marea Britanie. Ce spune premierul bulgar

Playtech Playtech,
Adevarul despre camionul in care au fost gasite 39 de cadavre, in Marea Britanie. Ce spune premierul bulgar

Premierul Bulgariei a facut primele declaratii despre camionul suspect gasit in Marea Britanie. Situatia fara precedent a socat o lume intreaga. Ce a spus oficialul si cum s-a petrecut acest lucru? Premierul bulgar, despre camionul in care au fost gasite 39 de cadavre Premierul Bulgariei a oferit primele reactii dupa ce la urechile sale a . continuă pe Playtech

Camionul in care s-au gasit cele 39 de cadavre este unul frigorific. Trupurile au fost gasite in conditii absolut infioratoare. Temperaturile ajung acolo la minus 25 de grade

Vehiculul in care au fost gasite 39 de cadavre in comitatul britanic Essex este un camion frigorific, a anuntat miercuri consilierul delegat al Asociatiei Transportului Rutier Road Haulage Association), Richard.

UPDATE Descoperire macabra intr-un parc industrial de langa Londra: 39 de cadavre intr-un camion venit din Bulgaria

Treizeci si noua de cadavre au fost descoperite in noaptea de marti spre miercuri la Grays, in Essex, in apropiere de Tamisa, la 25 de kilometri est de Londra, iar soferul, un tanar in varsta de 25 de ani originar din Irlanda de Nord, a fost arestat sub acuzatia de crima, a anuntat politia britanica, potrivit AFP si Reuters.

Carmen Avram, despre raportul MCV: Multe dintre minciunile despre Romania au fost inventate si imprastiate de Dan Barna

Carmen Avram sustine camulte dintre minciunile despre Romania au fost inventate si imprastiate chiar de Dan Barna, cel care mai nou are si . dosar penal pentru suspiciuni de frauda cu fonduri europene.

Otravirea lenta a omenirii. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, despre alimentele care ne imbolnavesc

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a fost invitatul Mirelei Voicu, duminica, la emisiunea Voi cu Voicu, unde a vorbit despre otravirea lenta si constienta a omenirii. Atentie la glutamatul de.

SOC total la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )