Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alocatiile copiilor din Romania o costa scump pe Marea Britanie. Cat plateste in fiecare an

Playtech Playtech,
Alocatiile copiilor din Romania o costa scump pe Marea Britanie. Cat plateste in fiecare an

Conform unei publicatii, Marea Britanie plateste mult pentru, an de an, alocatiile copiilor care tariesc in Romania. Masura este catalogata ca fiid absurda de numeroase organizatii care monitorizeaza fenomenul mjigratiei, aducand in prim-plan faptul ca nu mai putin de patru milioane din Marea Britanie traiesc la limita saraciei. Cat plateste Marea Britanie pentru alocatiile copiilor . continuă pe Playtech

De ce primele cai ferate au aparut in Marea Britanie si cum erau locomotivele acum 200 de ani

Pana la aparitia cailor ferate foarte putini oameni ajunsesera la mai mult de cateva zeci de kilometri de locul natal si transportul era extrem de scump pentru aproape toata lumea. Apoi, industrializarea a dus la crearea primelor locomotive cu aburi care erau cu totul diferite de cele care aveau sa devina celebre in prima parte a secolului XX. in articol puteti afla de ce primele cai ferate au aparut in Marea Britanie, de ce Revolutia Industriala s-a intamplat acolo, dar si cum locomotivele cu abur au existat datorita unui om despre care s-a vorbit prea putin.

Motivul pentru care studentii romani aleg Marea Britanie: fara materii inutile, cu examene putine, dar relevante

Horia si Radu Rotaru, doi frati eminenti din Pitesti, au ales sa studieze in Marea Britanie pentru ca, spun ei, sistemul englez le ofera sansa de a se dezvolta mai bine decat cel romanesc. Totusi, ambii sunt hotarati ca dupa terminarea studiilor sa revina si sa lucreze in Romania.

Brexit. Marea Britanie a luat decizia. Anumiti romanii, deportati dupa Brexit

Se anunta masuri drastice in Marea Britanie, dupa Brexit! Din pacate, anumiti cetateni din Europa vor fi deportati. Cine sunt cei care vor trebui sa-si schimbe total viata si sa paraseasca locul in care au incercat sa evolueze? Brandon Lewis, ministrul britanic de Interne, a facut primele declaratii despre situatia in cauza. Anumiti romani vor .

Brexit. Marea Britanie a luat decizia. Anumiti romani, deportati dupa Brexit

Se anunta masuri drastice in Marea Britanie, dupa Brexit! Din pacate, anumiti cetateni din Europa vor fi deportati. Cine sunt cei care vor trebui sa-si schimbe total viata si sa paraseasca locul in care au incercat sa evolueze? Brandon Lewis, ministrul britanic de Interne, a facut primele declaratii despre situatia in cauza. Anumiti romani vor .

in ce localitati din Marea Britanie ar urma sa existe sectii de votare. Propunerile au fost trimise catre Ministerul Afacerilor Externe (FOTO)

Sectia consulara a Ambasadei Romaniei la Londra a anuntat lista sectiilor de votare din Marea Britanie propuse Ministerului Afacerilor Externe MAE) cu ocazia alegerilor prezidentiale din data de 10 noiembrie.

Marea Britanie: Un grup pro-Brexit, criticat dupa un tweet xenofob despre Angela Merkel

Grupul pro-Brexit Leave. EU a folosit pentru cancelarul german termenul injurios Kraut intr-un tweet, provocand furia parlamentarilor britanici de toate culorile politice potrivit Le Figaro, citat de Rador. Cuvantul german Kraut, care se traduce prin varza, este un termen injurios folosit in Marea Britanie pentru a califica un german.

Noi cu motiunea, presa straina cu realitatea. Cum ne vede The Associated Press - Targurile de toamna din Romania, incantare pentru toate varstele si buzunarele

Targurile de toamna din Romania sunt semnale zgomotoase si colorate ca vara a luat sfarsit. Si pentru multe familii din zonele mai sarace ale tarii sunt unele din putinele evenimente accesibile din tot anul. Targuri ca acela de la Titu, la nord-vest de Bucuresti, erau singurele distractii publice in Romania rurala din secolul al 19-lea. in zilele noastre sunt ceva mai tehnologizate, dar altfel putine s-au schimbat in doua secole.

O televiziune cunoscuta din Romania se inchide. Au demarat procedura pentru retragerea licentei

Inca un post de televiziune din Romania se inchide. Consiliul de Administratie al postului public de televiziune a decis sa inchida canalul TVR HD. Decizia a fost luata in sedinta din data de 4 octombrie, cand membrii din conducere au aprobat demersurile in vederea retragerii licentei audiovizuale pentru transmisia prin satelit si digital-terestra a canalului .

Angajatii Amazon din Romania se uita la filmulete realizate in casele oamenilor de camerele de monitorizare

Amazon primeste acuzatii grave. Se pare ca angajatii companiei din Romania si India se uita la filmari realizate in casele oamenilor de camerele de monitorizare Cloud Cam care se vand in.

Angajati ai Amazon din Romania si India se uita la filmulete realizate in casele oamenilor de camerele de monitorizare Cloud Cam ale companiei - Bloomberg

Amazon a fost acuzata ca angajati ai sai din Romania si India se uita la filmulete realizate in casele oamenilor de camerele de monitorizare Cloud Cam care se vand in SUA. Clipuri realizate de aceste camere au ajuns fara acordul user-ilor la angajati ai Amazon care se uita la ele pentru a antrena soft-urile de inteligenta artificiala, astfel incat camerele sa functioneze mai bine, scrie Bloomberg. Amazon spune ca toate franturile video care ajung la angajatii sai sunt ,fie trimise de testeri, fie de useri care aleg sa le trimita pentru ca au avut probleme cu produsul si le vor rezolvate.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )