Libnet.ro
UNICEF

11:02

Brexit. Marea Britanie a luat decizia. Anumiti romanii, deportati dupa Brexit

Playtech Playtech,
Brexit. Marea Britanie a luat decizia. Anumiti romanii, deportati dupa Brexit

Se anunta masuri drastice in Marea Britanie, dupa Brexit! Din pacate, anumiti cetateni din Europa vor fi deportati. Cine sunt cei care vor trebui sa-si schimbe total viata si sa paraseasca locul in care au incercat sa evolueze? Brandon Lewis, ministrul britanic de Interne, a facut primele declaratii despre situatia in cauza. Anumiti romani vor . continuă pe Playtech

Brexit. Marea Britanie a luat decizia. Anumiti romani, deportati dupa Brexit

Se anunta masuri drastice in Marea Britanie, dupa Brexit! Din pacate, anumiti cetateni din Europa vor fi deportati. Cine sunt cei care vor trebui sa-si schimbe total viata si sa paraseasca locul in care au incercat sa evolueze? Brandon Lewis, ministrul britanic de Interne, a facut primele declaratii despre situatia in cauza. Anumiti romani vor .

BREXIT. Surse: Marea Britanie va adopta o pozitie agresiva fata de UE daca negocierile privind Brexit-ul esueaza

Marea Britanie va adopta o pozitie agresiva fata de Uniunea Europeana daca negocierile privind Brexit-ul vor esua, amenintand sa suspende cooperarea in domeniul securitatii pentru a convinge blocul c.

Marea Britanie: Un grup pro-Brexit, criticat dupa un tweet xenofob despre Angela Merkel

Grupul pro-Brexit Leave. EU a folosit pentru cancelarul german termenul injurios Kraut intr-un tweet, provocand furia parlamentarilor britanici de toate culorile politice potrivit Le Figaro, citat de Rador. Cuvantul german Kraut, care se traduce prin varza, este un termen injurios folosit in Marea Britanie pentru a califica un german.

BREXIT: 280.600 de cetateni romani din Marea Britanie au depus cereri pentru noul tip de rezidenta

Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord precizeaza ca 280. 600 de cetateni romani din Marea Britanie au depus, pana la data de 9 octombrie 2019, solicitari de inregistrare pentr.

De ce primele cai ferate au aparut in Marea Britanie si cum erau locomotivele acum 200 de ani

Pana la aparitia cailor ferate foarte putini oameni ajunsesera la mai mult de cateva zeci de kilometri de locul natal si transportul era extrem de scump pentru aproape toata lumea. Apoi, industrializarea a dus la crearea primelor locomotive cu aburi care erau cu totul diferite de cele care aveau sa devina celebre in prima parte a secolului XX. in articol puteti afla de ce primele cai ferate au aparut in Marea Britanie, de ce Revolutia Industriala s-a intamplat acolo, dar si cum locomotivele cu abur au existat datorita unui om despre care s-a vorbit prea putin.

Accident Ialomita. Viorica a fost inmormantata cu o zi mai devreme. Motivul sfasietor pentru care baietii ei au luat decizia

Viorica, una dintre cele 8 mame care au murit in accidentul din Ialomita, a fost inmormantata cu o zi mai devreme. Motivul sfasietor pentru care baietii ei au luat decizia. Accident Ialomita. Viorica Moise a fost inmormantata cu o zi mai devreme Un accident, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )