Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cine sunt cei 39 de morti din camionul cu numere de Bulgaria, descoperit in Anglia. Autoritatile avanseaza ancheta

Playtech Playtech,
Cine sunt cei 39 de morti din camionul cu numere de Bulgaria, descoperit in Anglia. Autoritatile avanseaza ancheta

Autoritatile din marea Britanie au dezvaluit cine sunt cei 39 de morti din camionul cu numere de Bulgaria care a fost descoperit in Anglia. Cadavrele apartin unor persoane de nationalitate chineza, au anuntat anchetatorii, in timp ce ministrul Afacerilor Externe din Bulgaria a confirmat ca TIR-ul este inmatriculat in Varna. Cei 39 de morti din . continuă pe Playtech

Cei 39 de oameni gasiti morti intr-un camion erau chinezi

Cei 39 de oameni gasiti morti intr-un tir frigorific in apropiere de Londra in noaptea de marti spre miercuri erau cetateni chinezi, scrie joi presa britanica, preluat de AFP.

Zi libera de la stat, pe 16 februarie. Cine sunt angajatii care vor beneficia de ea

Zeci de mii de angajati vor putea beneficia de o zi libera din partea statului pe data de 16 februarie. Ce precizeaza mai exact proiectul de act normativ si care sunt angajatii care vor putea beneficia de liber? Zi libera de la stat. Cine sunt angajatii care vor sta acasa pe 16 februarie? Statul a .

A fost MASACRU! Sunt cel putin 9 MORTI! TRAGEDIA care a zguduit tara. SOC, cine sunt victimele

Stare de alerta dupa tragedia din Mexic. Sunt cel putin 9 morti. ADIO, LAURENTIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALA! GATA, A FUGIT DE ACASA GALERIE FOTO) in sudul Mexicului a avut loc un.

Rasturnare de situatie in cazul camionului cu 39 de morti din Marea Britanie. Ce s-a aflat despre masina

Oamenii descoperiti fara viata miercuri intr-un camion in Marea Britanie nu ar fi avut cum sa urce in respectivul camion in Bulgaria, intrucat vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar dupa ce a fost i.

Rasturnare de situatie in cazul camionului cu 39 de morti din Marea Britanie. Masina nu mai intrase in Bulgaria din 2017

Oamenii descoperiti fara viata miercuri intr-un camion in Marea Britanie nu ar fi avut cum sa urce in respectivul camion in Bulgaria, intrucat vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar dupa ce a fost i.

Lista finala a Guvernului Orban: cine sunt cei 16 ministri. Nume-surpriza aparute la unele din cele mai importante ministere

LIberalii sunt pe ultima suta de metri cu stabilirea componentei Guvernului Orban, in echipa liderului PNL fiind si nume-surpriza, cum e cel al deputatului Ion Stefan la Ministerul Dezvoltarii Regionale. in schimb Cabinetul Orban va avea si nume cunoscute precum al liderului senatorilor, Florin Citu, si al Ralucai Turcan, prim-vicepresedinte a PNL. Lista a fost definitivata dupa o ultima discutie purtata cu presedintele Klaus Iohannis.

Surse. Lista finala: cine sunt cei 16 ministri ai Guvernului Orban. Ce schimbari au aparut peste noapte

Raluca Turcan are de ales: fie preia Ministerul Dezvoltarii, fie va fi numita vicepremier fara portofoliu, cu speranta ca ar putea deveni presedintele Camerei Deputatilor. in aceasta noapte se vor stabili titularii de la Sanatate, Mediu si Fonduri Europene, in rest portofoliile sunt batute in cuie. Guvernul Orban va avea doar 16 ministere. Desi nu a strans inca o majoritate, Ludovic Orban va prezenta joi echipa de ministri in Parlament.

Ludovic Orban anunta disponibilizari. Cine sunt oamenii din Guvern care vor pleca

Ludovic Orban a anuntat disponibilizari. Premierul desemnat a sustinut ca in urmatorul Executiv se va face o analiza rigurpasa iar multi dinter actualii oameni din Guvern vor fi conediati. Va spun din.

REZULTATE LOTO 24 octombrie 2019: PREMII URIASE de MILIOANE de euro! Cine sunt NOROCOSII

Rezultate Loto 24 octombrie 2019: Ce crezi? Va fi o zi cu noroc pentru tine? Rezultate Loto 24 octombrie 2019: Azi, 24 octombrie 2019, va avea loc cea de-a patra si ultima tragere din seria Tragerilor Speciale Loto.

Digi24: Prima imagine cu copilul de 9 ani acuzat oficial de omor in masa, dupa ce a ucis 5 oameni. Cine sunt victimele. FOTO

Un baiat de 9 ani acuzat ca a incendiat intentionat casa familie sale si a ucis cinci membri a fost dus, luni, in fata unei instante de judecata din Illinois. Kyle Alwood a fost acuzat de cinci infractiuni de omor deosebit de grav, dar si de incendiere, distrugere prin incendiere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )