Libnet.ro
UNICEF

06:00

Decizie fara precedent! Marea Britanie inchide toate scolile si gradinitele incepand de vineri

Playtech Playtech,
Decizie fara precedent! Marea Britanie inchide toate scolile si gradinitele incepand de vineri

Dupa o perioada plina de critici vizavi de Marea Britanie, care a refuzat sa ia masuri drastice impotriva raspandirii noului coronavirus, se pare ca lucrurile s-au schimbat, potrivit deciziei autoritatilor de miercuri seara in care s-a decis inchiderea tuturor gradinitelo, colegiilor si scolilor. Cand va intra in vigoare masura de urgenta Decizia drastica urmeaza sa . continuă pe Playtech

Andreea Mantea, decizie fara precedent. Ce se intampla acum cu fiul ei, in Turcia

Andreea Mantea s-a vazut nevoita sa ia o decizie drastica, in contextul crizei sanitare in care ne aflam. Ce se intampla acum cu fiul ei care s-a mutat in Turcia din cauza filmarilor mamei sale de la Puterea Dragostei? Andreea Mantea, decizie fara precedent in ceea ce-l priveste pe David Aflata in Turcia, Andreea Mantea .

Marea Britanie inchide scolile pe termen nedefinit

Marea Britanie a ordonat, miercuri, inchiderea scolilor, unde invata milioane de copii, pe termen nedefinit, in urma criticilor privind reactia slaba la raspandirea coronavirusului.

Scolile din Marea Britanie se inchid de vineri. Bilantul deceselor din Regat a ajuns la 104

Scolile din Marea Britanie se inchid incepand de vineri, intr-o incercare de a limita raspandirea noului coronavirus in arhipelag. Mai departe, pentru armonizarea socului economic provocat de COVID-19,.

Marea Britanie: Elevii si profesorii vor clarificari dupa suspendarea cursurilor. Nu putem rata facultatea

Profesorii si elevii cer guvernului sa clarifice situatia in educatie dupa ce premierul Boris Johnson a anuntat ca Marea Britanie va inchide de vineri scolile, liceele si gradinitele din cauza epidemiei de coronavirus.

in Portul Constanta ajung in continuare deseuri din Marea Britanie

In Portul Constanta au fost descoperite inca sapte containere de deseuri, pe langa celelalte 26 identificate saptamana trecuta de Garda de Mediu. Toate veneau din Marea Britanie si urmau sa ajunga la firme de reciclare din judetul Ilfov.

CORONAVIRUS |Persoanele peste 70 de ani, rugate de stea acasa pentru 4 luni, in Marea Britanie

Pentru a evita trasmiterea noului coronavirus, toate persoanele cu varsta de 70 de ani si peste din Marea Britanie vor fi sfatuite sa stea acasa in saptamanile urmatoare, a informat, duminica, secretarul.

IN URMATOARELE SAPTAMANI: Marea Britanie va izola persoanele cu varste de peste 70 de ani

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani si va obliga toate persoanele diagnosticate cu coronavirus sa intre in carantina, a anuntat duminica guvernul, care intensifica masurile care au fost pana acum mai putin stricte comparativ cu restul Europei.

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani, pentru a le feri de coronavirus

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani si va obliga toate persoanele diagnosticate cu coronavirus sa intre in carantina, a anuntat duminica guvernul, care intensifica masurile care au fost pana acum mai putin stricte comparativ cu restul Europei, transmite Reuters.

Renault inchide toate fabricile din Franta incepand de azi. Ce se va intampla cu fabrica de la Mioveni

Renault va inchide toate fabricile din Franta incepand de astazi in contextul in care sectorul auto european se chinuie sa tina liniile pornite in fabrici, pe fondul impactului economic generat de coronavirus.

in Marea Britanie nu mai poate fi oprita raspandirea noului virus

Raspandirea epidemiei noului coronavirus nu mai poate fi oprita in Marea Britanie, iar gestionarea a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )