Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce doar americanii mor din cauza tigarilor electronice

Playtech Playtech,
De ce doar americanii mor din cauza tigarilor electronice

Boala despre care se crede ca afecteaza fumatorii de tigari electronice a ucis deja zeci de oameni, insa aceasta pare sa existe doar in Statele Unite. Desi au existat cel putin 1. 000 de. continuă pe Playtech

MARIAN OPRISAN: Guvernul a picat din cauza tradatorilor

In Partidul Social Democrat nu se impune nicio schimbare, pentru ca guvernarea a fost pierduta din cauza tradatorilor, si nu a Opozitiei, a declarat, vineri, liderul organizatiei PSD Vrancea, Marian Oprisan.

Calificarile de la Suzuka anulate din cauza taifunului Hagibis

Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei sunt in alerta de grad rosu din cauza taifunului Hagibis care traverseaza arhipelagul nipon la finalul acestei saptamani.

Rezi Studentii la Medicina si Farmacie intra in greva japoneza din cauza rezidentiatului

Federatiile studentilor la Medicina, Farmacie si Stomatologie au anuntat ca intra in greva japoneza din cauza situatiei incerte in care se afla examenul de rezidentiat. Printr-o postare pe pagina de Facebook studentii spun ca toti cei care vor sa participe la greva sa poarte masca medicala, pe care sa scrie Rezi.

WTA Luxemburg: Maria Sharapova si Angelique Kerber s-au retras din cauza accidentarilor

Jucatoarele Maria Sharapova si Angelique Kerber s-au retras de la turneul Luxemburg Open, din cauza unor accidentari, informeaza wtatennis. com.

Un nou DECES din cauza virusului West Nile. O persoana A MURIT in Bucuresti

Un nou deces din cauza virusului West Nile. Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile anunta in ultimul deces a fost inregistrat in Bucuresti.

CM Rugby: Meciurile Franta vs Anglia si Noua Zeelanda vs Italia au fost anulate din cauza taifunului Hagibis

Organizatorii Cupei Mondiale de rugby au decis anularea meciurilor Franta - Anglia si Noua Zeelanda, din cauza taifunului Hagibis, care va lovi Japonia in week-end.

Ce a patit Dragos Patraru din cauza Vioricai Dancila. Decizia CNA este oficiala

Postul de televiziune Prima TV a fost sanctionat de Consiliul National al Audiovizualului, dupa ce Dragos Patraru a folosit mai multe apelative la adresa Vioricai Dancila care au fost considerate deplasate. Jurnalistul s-a adresat cu apelativele analfabeto si inculto in cadrul emisiunii Starea Natiei. Chiar daca mai multi membri ai CNA s-au amuzat in momentul .

Efectul tigarilor electronice e mai dramatic decat ar vrea producatorii sa crezi

Oamenii de stiinta vin cu noi dovezi care iti arata ca tigarile electronice nu sunt cu nimic mai bune decat cele clasice, ci din contra. La ce riscuri te expui daca fumezi tigari.

Drama unui copil din Satu Mare: Are 8 ani dar a fost refuzat de toate scolile din judet din cauza ca are ADHD si IQ-ul mare

Un copil in varsta de opt ani, din Satu Mare, nu este primit la nicio scoala din judet din cauza unei probleme legate de deficitul de atentie. La scolile normale este refuzat din cauza afectiunilor psihice, iar.

Doua partide importante din Cupa Mondiala de rugby, anulate din cauza taifunului Hagibis

Doua partide de rugby din cadrul Cupei Mondiale din Japonia au fost anulate, joi, din cauza taifunului Hagibis care va lovi aceasta tara la sfarsitul saptamanii, anunta BBC. Mai exact, este vorba de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )