Libnet.ro
UNICEF

18:30

Era in Cartea Recordurilor: cel mai batran barbat din lume a decedat, la o varsta fabuloasa

Playtech Playtech,
Era in Cartea Recordurilor: cel mai batran barbat din lume a decedat, la o varsta fabuloasa

Cel mai batran barbat din lume a murit ieri in Marea Britanie. Bob Weighton locuia la aproximativ 90 de kilometri sud-vest de Londra, in Hampshire. Bob Weighton a devenit cel mai batran. continuă pe Playtech

Un roman este cel mai batran barbat din lume. Dumitru Comanescu tocmai a preluat acest titlu, la varsta de 111 ani si 202 zile

Dumitru Comanescu a devenit joi, oficial, cel mai batran barbat din lume, dupa decesul britanicului Robert Weighton, care, la 112 ani, era cel mai longeviv barbat de pe planeta.

Un roman a devenit cel mai batran barbat din lume. Cine este Dumitru Comanescu, bucuresteanul de 111 ani

Un roman a devenit cel mai batran barbat din lume dupa ce britanicul Bob Weighton, care detinea acest titlu, a murit joi, la varsta de 112 ani. Dumitru Comanescu are 111 ani si sase luni si traieste in Bucuresti.

Cartea Recordurilor: cel mai batran barbat din lume este un roman de 111 ani

Potrivit Cartii Mondiale a Recordurilor, incepand de azi, 29 mai 2020, titulatura de cel mai longeviv barbat din lume ii revine unui roman, Dumitru Comanescu, din Bucuresti.

Cel mai batran barbat din lume este roman: Am primit cu emotie vestea cea mare

Dumitru Comanescu a devenit cel mai batran barbat de pe planeta. Are 111 ani si 7 luni si locuieste in Bucuresti. Dumitru Comanescu a primit distinctia de la Cartea Recordurilor, dupa decesul.

Cel mai batran barbat din lume, britanicul Bob Weighton, a murit la varsta de 112 ani

Britanicul Bob Weighton, recunoscut de Guinness Book of Records drept decanul de varsta al umanitatii, a murit joi de cancer la varsta de 112 ani, potrivit informatiilor furnizate de familia sa, transmite AFP, citata de Agerpres. Fost profesor si inginer, Weighton a fost declarat de Guinness drept cel mai batran om din lume in luna martie, titlu contestat de sud-africanul Freddie Blom, care a sustinut ca ar fi implinit 116 ani pe 8 mai.

Cel mai batran barbat de pe glob a murit la 112 ani. Romanul de 111 ani ar putea fi urmatorul cel mai varstnic om din lume(FOTO)

Cel mai batran barbat din lume, Bob Weighton a murit la varsta de 112 ani. Britanicul a fost numit de in Cartea Recordurilor drept decanul de varsta al umanitatii. Varstnicul Bob a decedat joi de cancer,.

Mesajul celui mai batran barbat din lume, romanul Dumitru Comanescu: Dragii mei, am primit plin de emotie vestea cea mare...

Dumitru Comanescu a devenit joi, oficial, cel mai batran barbat din lume, dupa decesul britanicului Robert Weighton, care, la 112 ani, era cel mai longeviv barbat de pe planeta.

Cel mai vechi coniac din lume care a fost vandut la o licitatie

O sticla rara de coniac frantuzesc veche de 258 de ani a fost vanduta la licitatie cu 118. 580 de lire sterline peste 146. 000 de dolari), a anuntat joi pe Twitter casa de licitatii Sothebys din Londra, relateaza dpa, citata de Agerpres. in lume mai exista doar trei sticle din rarul Gautier Cognac 1762, acesta devenind astfel cel mai vechi coniac care a fost vandut la licitatie, a precizat Sothebys.

Ministrul Economiei explica de ce romanii platesc cel mai scump gaz din Europa

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a explicatde ce romanii platesc cel mai scump gaz din Europa: Piata a fost complet dezechilibrata in momentul aparitiei OUG 114 care practic a plafonat pretul la producator.

Scottie Pippen, despre cel mai bun baschetbalist din istorie: Nu e Michael Jordan

S-a declarat dezamagit si nervos dupa ce a vazut documentarul The Last Dance, iar acum a iesit cu o alta serie de declaratii, de aceasta data pentru Essentially Sports. Scottie Pippen a vorbit despre cel mai bun jucator din istoria NBA, iar acesta nu este Michael Jordan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )