Libnet.ro
UNICEF

01:05

O gluma proasta despre coronavirus l-ar putea costa cariera: gestul stupid facut de o vedeta

Playtech Playtech,
O gluma proasta despre coronavirus l-ar putea costa cariera: gestul stupid facut de o vedeta

In aceasta perioada, coronavirus este un subiect foarte sensibil, iar orice gluma pe marginea acestui subiect de poate costa scump, dupa cum a aflat o vedeta din Marea Britanie. Dele Alli este un fotbalist in cadrul echipei Tottenham. in urma cu cateva zile, tanarul a postat pe Snapchat un clip menit sa fie amuzant pe . continuă pe Playtech

AGENTIILE DE PRESA: O pandemie de coronavirus ar putea costa economia mondiala 1.000 de miliarde de dolari

Perspectiva sumbra ca epidemia de coronavirus ar putea deveni prima pandemie din era globalizarii pune sub semnul intrebarii stabilitatea economiei mondiale, transmite Bloomberg.

Singura veste buna despre coronavirus: categoria de varsta care este imuna

Numarul bolnavilor de coronavirus creste in fiecare zi, in diverse colturi ale mapamondului. Se pare totusi ca exista o categorie de varsta care a fost ocolita. La momentul redactarii acestui material, exista 79. 774 de cazuri confirmate de coronavirus, la nivel global. Cele mai multe dintre ele au fost depistate in China. Desi au murit deja .

12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. Ghidul Ministerului Sanatatii si DSU

Ministerul Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta au elaborat cu ghid cu 12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. 10 lucruri despre coronavirus. Recomandarile Ministerului Sanatatii.

INTERVIU Tot ce trebuie sa stii despre coronavirus - cum sa te feresti de virus si de ce nu trebuie sa mergi direct la spital daca ai simptome: Ar trebui sa o lasam mai moale cu mall-urile si aglomeratiile in aceasta perioada

Simptomele infectiei cu temutul coronavirus, care a provocat peste 2. 500 de decese in China si a ucis 6 oameni si in Italia, seamana foarte mult cu cele ale unei banale raceli, mai ales in cazul formelor usoare de imbolnavire aproximativ 95% din totalul cazurilor), sau cu cele ale gripei, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Marinescu, medic specialist in boli infectioase la Institutul Matei Bals din Bucuresti. 10 lucruri despre coronavirus. Recomandarile Ministerului Sanatatii12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. Ghidul Ministerului Sanatatii si DSU.

Eficienta TelVerde, testata in direct pe B1 TV. Tudor Barbu, in rol de cetatean din Bucuresti, a sunat pentru informatii despre coronavirus (VIDEO)

Eficienta asa-zisului TelVerde, unde cetatenii romani pot afla informatii despre coronavirus, a fost testata in direct pe B1 TV, chiar de catre Tudor Barbu, realizatorul emisiunii Se intampla.

Autoritatile aloca doua numere de telefon pentru sesizari si informatii despre coronavirus

Locuitorii judetului Hunedoara au la dispozitie doua numere de telefon, puse la dispozitie de autoritati, unde pot primi informatii despre coronavirus.

Andrei Caramitru: Ce stiri false vor fi generate de Biserica Ortodoxa despre coronavirus

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru, vine cu o lista de stiri false, care, spune el, vor fi propagate de Biserica Ortodoxa Romana si de trusturile media ale mafiei, despre coronavirus.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Nu e un pericol necunoscut, e un pericol care este cunoscut si trebuie tratat ca virus de gripa obisnuit

Premierul interimar, Ludovic Orban, sustine ca nu este un pericol necunoscut COVID 19, coronavirus, ci este cunoscut si trebuie tratat ca un virus de gripa obisnuit. El a mai spus ca au fost luate masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului in tara noastra.

Iohannis, despre coronavirus: Nu exista niciun motiv real de panica

Prea159;edintele Klaus Iohannis a dat asigurari ca nu exista niciun motiv real de panica an contextul situaapoundiei generate de apariapoundia cazurilor de coronavirus an Europa a159;i de confirmarea unui caz pe teritoriul Romacentniei, el precizacentnd ca instituapoundiile.

Linia telefonica pentru informatii despre coronavirus, operationalizata. La ce numar pot suna cetatenii

Linia TELVERDE la care se pot obsine informatii despre prevenirea infectarii cu coronavirus este operationala. Cetatenii pot suna zilnic, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2373 seconds )