Libnet.ro
UNICEF

15:01

Marea Britanie, un nou acord pentru BREXIT cu Uniunea Europeana. Boris Johnson a facut anuntul oficial

Playtech Playtech,
Marea Britanie, un nou acord pentru BREXIT cu Uniunea Europeana. Boris Johnson a facut anuntul oficial

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a anuntat cu putin timp in urma, joi, ca UE a ajuns la un acord pentru Brexit. De asemenea, anuntul a fost confirmat si de catre presedintele Comisiei Europene. Vestea vine in contextul in care a fost convenit un acord intre echipele de negociere ale Regatului Unit si cele din . continuă pe Playtech

Londra si UE au ajuns la un nou acord pentru Brexit

Un nou acord pentru Brexit a fost obtinut in urma negocierilor indelungi dintre noul guvern britanic.

Roman, condamnat la 18 ani de inchisoare in Marea Britanie. Fapta socanta pentru care isi va petrece toata tineretea in spatele gratiilor

Un roman de 27 de ani a fost condamnat de autoritatile judiciare din Marea Britanie, fiind gasit vinovat de savarsirea a doua fapte de viol impotriva unei fete de 13 ani. Barbatul, originar din.

Boris Johnson a anuntat un nou acord excelet de Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat joi pe Twitter ca s-a ajuns la un nou acord excelent de Brexit, relateaza AFP si Reuters. La randul sau, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a.

Boris Johnson a anuntat un nou acord excelent de Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat joi pe Twitter ca s-a ajuns la un nou acord excelent de Brexit, relateaza AFP si Reuters. La randul sau, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a.

Conferinta despre impactul Brexitului, organizata vineri de BNR si Ambasada Irlandei in Romania Liderii UE si Marea Britanie au convenit asupra unui acord de tranzitie

Banca Nationala a Romaniei si Ambasada Irlandei in Romania organizeaza vineri conferinta cu tema Impactul Brexit asupra economiilor din Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si.

BORIS JOHNSON: Marea Britanie si UE au ajuns la un nou acord al Brexitului

ACTUALIZARE - Premierul Irlandei, Leo Varadkar a salutat acordul, precizand ca acesta ar reprezenta unica solutie pentru Irlanda de Nord. --- * ACTUALIZARE - Liderul Partidului Brexitului, Nigel Farage, indeamna Parlamentul britanic sa respinga noul proiect de acord incheiat de Guvernul britanic cu Uniunea Europeana. --- * ACTUALIZARE - Donald Tusk: Un acord este mai bun decat lipsa unuia.

Liderii europeni spera sa aprobe un acord privind Brexit in cadrul summit-ului ce incepe astazi la Bruxelles

La Bruxelles, incepe, astazi, summit-ul de doua zile al Uniunii Europene, principala tema pe agenda discutiilor fiind din nou un posibil acord cu Marea Britanie care sa reglementeze iesirea tarii din UE.

IOHANNIS, DESPRE ACORDUL PENTRU BREXIT: Sunt foarte bucuros ca s-au facut progrese semnificative

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a declarat, joi, ca este bucuros ca s-au facut progrese in negocierea Acordului pentru Brexit, aratandu-se optimist ca se va vota documentul in Consiliu. Sa vedem daca si la Londra se va gasi o aprobare, a spus Iohannis, apreciind ca un Brexit cu acord ar garanta romanilor din Marea Britanie toate drepturile.

Dan Mihalache, pozitie cu privire la comisarul european: Nu inteleg de ce noi, ca tara, dorim sa fim varful prostiei din Uniunea Europeana

Una dintre pozitiile exprimate recent de ambasadorul Romaniei in Marea Britanie s-a referit la nominalizarea din partea Romaniei la nominalizarea din partea Romaniei a unui comisar european. Dan Mihalache a.

Nicola Sturgeon vrea sa organizeze in 2020 referendum pentru independenta Scotiei fata de Marea Britanie

Scotia va trebui sa organizeze in anul 2020 un referendum privind apartenenta la Marea Britanie, a anuntat marti seara premierul scotian, Nicola Sturgeon, in contextul crizei Brexit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )