Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marea Britanie va reduce implicarea Huawei in reteaua 5G a tarii, in urma crizei coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie va reduce implicarea Huawei in reteaua 5G a tarii, in urma crizei coronavirusului

Premierul britanic Boris Johnson intentioneaza sa reduca implicarea producatorului chinez de echipamente de telecomunicatii Huawei Technologies in reteaua 5G a tarii, a relatat publicatia Daily Telegraph, citata de Reuters. continuă pe Adevărul

IN CONTEXTUL CORONAVIRUS Marea Britanie va reduce implicarea Huawei in reteua sa 5G

Premierul britanic Boris Johnson intentioneaza sa reduca implicarea producatorului chinez de echipamente de telecomunicatii Huawei Technologies in reteaua 5G a tarii.

Boris Johnson urmeaza sa reduca implicarea Huawei in dezvoltarea retelei 5G din Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson intentioneaza sa reduca implicarea Huawei in dezvoltarea retelei 5G din Marea Britanie ca urmare a pandemiei cauzate de noul coronavirus, sustine The Telegraph.

Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale, din 8 iunie

Marea Britanie va introduce masura carantinarii obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii, incepand cu 8 iunie.

Marea Britanie va introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale

Marea Britanie va introduce carantina obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii incepand cu 8 iunie, o masura despre care companiile aeriene au avertizat ca va devasta industria, a anuntat vineri ministrul de Interne britanic Priti Patel, potrivit Reuters.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Este cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Ferma din Marea Britanie, cerere controversata pentru englezi: Trebuie sa vorbeasca fluent romana

O firma a postat site-ul proiectului guvernamental Culege pentru Marea Britanie un anunt controversat in care subliniaza ca cei interesati trebuie sa vorbeasca fluent bulgara sau romana.

MAE: 277 de cetateni romani au fost repatriati din Franta si Marea Britanie

Ministerul de Externe anunta, intr-un comunicat, ca 277 de cetateni romani aflati in Franta si Marea Britanie au fost adusi in tara cu curse Tarom. Printre cetatenii romani repatriati din Franta se regasesc studenti Erasmus, persoane ale caror contracte de munca au fost reziliate, turisti aflati in tranzit din Statele Unite ale Americii si medici rezidenti care si-au desfasurat stagiul in acest stat, precizeaza MAE.

MAE: Peste 270 de romani, repatriati din Franta si Marea Britanie, in contextul restrictiilor impuse din cauza coronavirusului. Printre ei, studenti, medici rezidenti, turisti, persoane fara adapost

Ministerul de Externe a anuntat revenirea in tara a 277 de romani care se aflau in Franta, respectiv Marea Britanie si care au fost afectati de masurile de restrangere a transportului aerian, adoptate in.

Coronavirus in Marea Britanie: Numarul mortilor ajunge la 36.675. Un copil de 12 ani, printre decedati

Numarul deceselor din cauza coronavirus a crescut cu 282 in Marea Britanie, potrivit raportarilor de sambata, si ajunge la 36. 675 de morti, potrivit Reuters. Printre persoanele decedate se numara si un copil de 12 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )