Libnet.ro
UNICEF

12:46

Marea mutare pe care o pregateste Google din cauza Brexit

Playtech Playtech,
Marea mutare pe care o pregateste Google din cauza Brexit

Marea Britanie a iesit oficial din UE la data de 31 ianuarie 2020. Atunci a avut loc Brexit. Google cauta acum sa mute in acord cu aceasta decizie, pentru ca afacerile sa nu-i fie. continuă pe Playtech

FIFPro sustine jucatorii care parasesc terenul din cauza scandarilor rasiste

Sindicatul mondial al fotbalistilor FIFPro) a anuntat ca va sustine jucatorii sau echipele care par.

A ramas fara o ureche din cauza solarului. Povestea de groaza a unei femei de numai 44 de ani

O femeie de 44 de ani din Marea Britanie a ramas fara o ureche din cauza cancerului cauzat de solar.

Boala care a transformat-o pe Brigitte Bardot. Actrita a incercat sa se sinucida din cauza ei

Brigitte Bardot a renuntat la viata ei ca zeita a ecranului pentru a deveni activista pentru drepturile animalelor. Dar nu numai acesta a fost motivul pentru care frumoasa Frantei a renuntat la lumina reflectoarelor. Boala care a transformat-o pe Brigitte Bardot Brigitte Bardot a devenit un simbol al cinematografiei, odata cu aparitia ei in filmul .

Oamenii care l-au tradat pe Nicolae Ceausescu. Din cauza lor a fost omorat dictatorul

Nicolae Ceausescu a avut in sistemul aparatului de stat, dar si in serviciile secrete ale vremii, oameni importanti care, la un moment dat, au decis sa ii intoarca spatele si sa dezerteze. Unii dintre acestia au devenit si artizanii decaderii si, in cele din urma, cei care i-au adus sfarsitul. Oamenii care l-au tradat pe .

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

inca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 1.873 Seful OMS: Se inregistreaza o scadere a numarului de cazuri

Autoritatile de sanatate din China au raportat ca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului, luni. Bilantul global al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 1. 873, scrie CNN. Numarul de cazuri confirmate cu noul coronavirus, la nivel global, este acum 73. 243, potrivit Mediafax. Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat, luni, la Geneva, ca potrivit ultimelor date, numarul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19 a inceput sa scada in China.

La Maratonul de la Tokyo nu vor mai putea participa amatori. Restrictiile au fost impuse din cauza coronavirusului

Organizatorii Maratonului de la Tokyo, care se va desfasura luna viitoare, au anuntat luni ca nu vor lasa sa concureze decat sportivi de elita, asta din cauza epidemia de coronavirus, scrie CNN.

Salonul International de Inventii de la Geneva, amanat din cauza CORONAVIRUSULUI

Salonul International de Inventii de la Geneva, care ar fi trebuit sa aiba loc luna viitoare, a fost reprogramat din cauza coronavirusului. Pe lista participantilor la acest eveniment erau inscrisui si.

Lista scolilor si gradinitelor inchise integral sau partial din cauza gripei. 2.233 de elevi sunt afectati

Aproximativ 50 de scoli si gradinite din toata tara au cursurile suspendate partial din cauza gripei, anunta Ministerul Educatiei si Cercetarii, 2. 233 de elevi fiind afectati din aceasta cauza.

Cupa Davis: Echipa Chinei nu poate ajunge in Romania, din cauza epidemiei de coronavirus

Echipa de Cupa Davis a Chinei nu poate ajunge in Romania pentru intalnirea de Cupa Davis din play-off-ul Grupei Mondiale I, care ar trebui sa se dispute pe 6-7 martie la Piatra Neamt, din cauza epidemiei de coronavirus, a declarat, luni, vicepresedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3145 seconds )