Libnet.ro
UNICEF

23:00

Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Playtech Playtech,
Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, dar si cel mai bogat are multe motive pentru care sa fie apreciat. Sotia culturistului pare pare sa faca parte din ingerii casei de moda Victorias Secret. Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie Martyn Ford 37 de ani) actor, instructor de fitness, . continuă pe Playtech

Ce masina conduce Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planeta. Costa doar 4.000 de euro

Are o avere estimata la peste 100 de miliarde de dolari, dar conduce o masina modesta, care costa doar 4. 000 de euro. Jeff Bezos, fondatorul Amazon, poate fi vazut la volanul unui autoturism Honda Accord. Afaceristul are insa in garaj si masini scumpe, printre care se numara si un model Pininfarina Sergio. Jeff Bezos .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 SEPTEMBRIE Randament de 4,1% pentru titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cel mai bun din BET si BET-XT

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti BVB), operatorul pietei, au inregistrat o crestere de 4,1%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 septembrie, clasandu-se astfel pe prima pozitie in topul emitentilor ce compun indicii BET si BET-XT, care au urcat in perioada mentionata cu 1,56%, respectiv 1,13%.

Rata somajului in UE, la cel mai redus nivel din ianuarie 2000

Rata somajului in Uniunea Europeana a fost de 6,2% in august, in scadere fata de 6,3% luna precedenta si 6,7% in perioada similara din 2018, arata datele publicate, luni, de Eurostat. Acesta este cel mai redus nivel al ratei somajului inregistrata in.

Teodorovici: Acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in Romania

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, la o intalnire cu investitorii din Statele Unite, ca acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in economia romaneasca .

Pregatiri pentru cel mai mare pelerinaj religios din Romania

Mai sunt doua saptamani pana la cel mai mare pelerinaj religios din Romania. in asteptarea sutelor de mii de credinciosi, la Iasi, hotelurile si pensiunile sunt deja rezervate. Hotelierii spun ca nu au marit tarifele pentru credinciosii care vor veni la cel mai mare pelerinaj religios din tara, asta desi gradul de ocupare este de 85%.

Cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani: principalele cauze

Numarul studentior romani este intr-o continua scadere. La inceput de an universitar, avem cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani, arata datele Institutului National de Statistica.

IN TRIMESTRUL AL DOILEA AL ACESTUI AN FMI: Ponderea dolarului in rezervele mondiale - la cel mai scazut nivel de dupa 2013

Ponderea dolarului american in rezervele valutare mondiale declarate la Fondul Monetar International FMI) a coborat, in trimestrul al doilea, pana la cel mai scazut nivel de la sfarsitul lui 2013, in timp ce ponderea yenului japonez a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii, arata datele publicate ieri de FMI, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Cel mai bun spectacol de balet clasic ajunge pe malul Borcei. Cu Romeo si Julieta se deschide proiectul 7 zile-7 arte

Cel mai bun spectacol de balet clasic ajunge luni, 30 septembrie, la Calarasi cand debuteaza proiectul 7 zile-7 arte. Tragica poveste a indragostitilor din Verona, transpusa in pasi de dans, baletul Romeo si Julieta, al Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski Constanta, pe muzica lui Serghei Prokofiev si in viziunea coregrafica a lui Horatiu Chereches, se joaca incepand cu ora 19.

Arabia Saudita, cel mai mare importator de armament

Arabia Saudita isi mentine pozitia de cel mai mare importator de armament din lume, iar China a urca.

Deloitte, cel mai valoros brand in randul serviciilor comerciale

Deloitte a fost desemnat cel mai valoros si mai puternic brand din lume in randul serviciilor comerciale de catre Brand Finance.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )