Libnet.ro
UNICEF

16:16

Meghan Markle, in lacrimi. Motivul pentru care sotia Printului Harry a plans in public

Playtech Playtech,
Meghan Markle, in lacrimi. Motivul pentru care sotia Printului Harry a plans in public

Meghan Markle a izbucnit in plans! Ce s-a intamplat atat de emotionant incat sa nu-si mai poata stapani lacrimile? Motivul pentru care sotia printului Harry a reactionat asa! Meghan Markle, in lacrimi Printul Harry si Meghan Markle au parasit pentru scurt timp Canada si au dat o fuga pana in Marea Britanie, la familia printului. continuă pe Playtech

Ce meserie are sotia lui Lucian Mandruta. Motivul pentru care au inceput sa discute planurile de criza

In ultima perioada Lucian Mandruta apare, din ce in ce mai des, in public si a devenit un adavarat formator de opinie. Cu o activitate intensa pe retele de socializare, Lucian Mandruta reuseste de fiecare data sa surprinda, atat prin parerile sale pe marginea subiectelor de interes general, dar si prin dezvaluirile facute. Ce meserie .

Motivul pentru care Raed Arafat nu are o sotie. De ce nu s-a casatorit pana acum

Raed Arafat este secretarul de stat in Ministerul Afacerilor de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dar si o figura extrem de mediatizata si importanta in aceste momente de criza pentru Romania. Este o persoana dedicata muncii sale si mereu prezenta in toate problemele statului care au avut legatura directa cu el.

Motivul pentru care Loredana Groza a semnat cu Antena 1. Au fost banii o prioritate?

Loredana s-a mutat la antena, dar cu ce scop? Spune chiar ea. De curand aceasta a semnat cu Antena 1, in calitate de jurat al noii editi Next Star. De acum isi va face aparitia langa Stefan Banica si Dorian Popa. Motivul pentru care Loredana Groza a semnat cu Antena 1 Dupa cum prea bine .

A aparut DOVADA! Bianca Dragusanu DIVORTEAZA! Motivul pentru care vedeta s-a despartit de Alex Bodi

Zi grea pentru Bianca Dragusanu si sotul ei. Potrivit Spynews. ro,exista un document prin care blondina este chemata chiar pe 10 martie la Tribunal, pentru desfacerea casatoriei. Se pare.

Meghan Markle, cu lacrimi in ochi la ultimul ei eveniment regal: Am vazut o uriasa tristete ca a fost indepartata

Ducesa Meghan 37 de ani) s-a despartit in lacrimi de rolul ei in familia regala britanica, povesteste un jurnalist britanic, care a asistat la ultima indatorire regala personala a sotiei printului Harry.

Ce au facut Printul Harry si Meghan Markle cand au aparut in public dupa retragerea din Casa Regala

Ducii de Sussex prima aparitie publica impreuna, dupa anuntul ca renunta la statutul de seniori ai Casei Regale. Harry a aratat super intr-un costum albastru, iar Meghan a purtat o rochie albastra, cu maneci scurte, semnata de Victoria Beckam. Evenimentul care a reunit Familia Regala intreaga pentru ultima oara Printul Harry si sotia lui, .

Cum au reactionat Kate Middleton si Meghan Markle cand s-au reintalnit. Gestul bizar care a atras atentia

A fost o intalnire tensionata intre Meghan Markle si Kate Middleton, atunci cand s-au vazut pentru prima oara in patru luni, dupa ce ducii de Sussex au anuntat ca se despart de familia regala. Presa britanica a descris ca o raceala intalnirea intre cupluri, in special intre cele doua ducese, care s-au salutat extrem de .

Cum a aparut Meghan Markle, la ultimul eveniment oficial. Mesajul ascuns al tinutei sale

Printul Harry si Meghan Markle au participat recent la sarbatorirea Commonwealth la Westminster Abbey, aceasta fiind si ultima lor aparitie in calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice, unde au atras toate privirile. O primire rece din partea familiei regale La slujba de la Westminster Abbey s-au prezentat si alti membri ai familiei regale, .

Caru cu vedete: Garderoba de adio ultimele aparitii ale lui Meghan Markle in calitate de oficial al Familiei Regale Britanice; Nicole Scherzinger si-a schimbat infatisarea cu operatii estetice

Viva: Adelina Chivu, despre situatia alarmanta din Italia cauzata de coronavirus * Click: Ben Affleck se iubeste cu noua fata Bond * Alistmagazine: Ultimele aparitii ale lui Meghan Markle in calitate de oficial al Familiei Regale Britanice * Click: Nicole Scherzinger si-a schimbat infatisarea cu operatii estetice. Cum s-a afisat artista *.

Adevaratul motiv pentru care Moise Guran a demisionat din USR. Ce sa intelegem prin motive personale

Moise Guran a demisionat din USR, miercuri seara, in sedinta Biroului National. Motivele pentru care a luat aceasta decizie. Adevaratul motiv pentru care Moise Guran a demisionat din USR Moise Guran a anuntat, in luna ianuarie a anului 2019 ca renunta la cariera de jurnalist si intra in politica, din pozitia de coordonator a campaniilor .

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )