Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meghan Markle s-a intors in Marea Britanie. Ce se intampla acum cu Printul Harry

Playtech Playtech,
Meghan Markle s-a intors in Marea Britanie. Ce se intampla acum cu Printul Harry

Meghan Markle si printul Harry, s-au intors in Marea Britanie. Harry a avut o discutie destul de aprinsa cu regina, care a fost destul de suparata in ultimul timp. Unde si-au lasat cei doi copilul pe perioada in care au plecat? Meghan Markle s-a intors in Marea Britanie Ducesa de Sussex s-a intors recent in . continuă pe Playtech

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, intristata de o noua decizie a lui Meghan Markle

Fosta actrita Meghan Markle se va reuni saptamana aceasta cu printul Harry la Londra pentru a participa la ultima aparitie publica a cuplului princiar inainte de a inceta sa mai reprezinte familia regala britanica. Meghan nu intentioneaza sa-l aduca si pe fiul lor, Archie, stranepotul reginei Elisabeta a II-a, fapt care a intristat-o profund pe suverana, scrie Agerpres.

Meghan Markle vrea sa se lanseze la Hollywood. Reactia lui Harry i-a scos pe multi din sarite

S-au retras din indatoririle regale ca membri superiori ai familiei regale britanice, iar acum fiecare umbla in diferite parti pentru a-si intretine familia in continuare, dorindu-si, odata cu renuntarea la rang, sa atinga independenta financiara mult visata. in timp ce Harry isi cauta inca locul, Meghan e decisa sa urmeze exemplul actritelor de prima mana .

Decizia luata de Meghan Markle si Printul Harry, care o va intrista pe Regina Elisabeta. Ce au refuzat sa faca cei doi

Meghan Markle si Printul Harry pare ca nu se opresc din a lua decizii in defavoarea Reginei Elisabeta. Care este ultima hotarare luata de cei doi si de ce o va intrista extrem de tare pe suverana? Meghan Markle si Printul Harry o supara din nou pe Regina Meghan Markle si Printul Harry o supara .

Meghan Markle o supara din nou pe Regina Elisabeta a II-a: decizia radicala pentru ultima aparitie oficiala

Tensiunile dintre Meghan Markle si Regina Elisabeta a II-a ating cote alarmante in aceasta perioada, cu cateva zile inaintea de incheierea Megxit. Mai sunt doar cateva zile in care printul Harry si Meghan Markle vor mai fi considerati membrii ai casei regale. Saptamana aceasta, Meghan si Harry vor fi la Londra pentru a participa la .

Ce suma colosala a primit Meghan Markle pentru o secunda de filmare. Raspunsul ei i-a uluit pe toti

Sotia printului Harry, Meghan Markle, a primit o suma uriasa doar pentru o secunda de filmare. Producatorii de la Hollywood au venit cu aceasta propunere dupa ce aceasta a iesit din drepturile Casei Regale. Raspunsul ei i-a lasat pe multi cu gura cascata. Ce suma colosala a primit Meghan Markle pentru o secunda de filmare.

Cu cine va ramane Archie, daca Meghan Markle si Printul Harry vor divorta in viitorul apropiat (VIDEO)

In presa straina apar tot mai multe zvonuri potrivit carora Meghan Markle si Printul Harry ar fi inaintat deja actele de divort. Ducii de Sussex sunt de foarte mult timp in atentia publicului, iar acsta a fost.

Ministrul Mediului: Deseurile din Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov

Ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca deseuri cum sunt cele din Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov sau ajung la gropile de gunoi de aici. Toate acestea se intampla pentru ca in Marea Britanie eliminarea unei tone de deseuri ajunge sa coste 400 de lire, iar in Romania 30-40 de euro, a spus el.

Coronavirus in lume: Primul deces in Marea Britanie Bilantul deceselor in Italia a crescut la 148

Bosnia si Africa de Sud au anuntat primul caz de infectie cu Covid 19, in timp ce in Iran bilantul persoanelor infectate a trecut de 3. 500, iar numarul persoanelor decedate a ajuns la 107. in China numarul deceselor a depasit 3. 000, iar in Italia si Iran au fost inchise scolile si universitatile. O masura similara a luat si India pentru capitala New Delhi, unde au fost inchise doar scolile primare. Totodata, Marea Britanie a anuntat primul deces, iar statele Washington, Florida si California au decretat stare de urgenta. 00: Rusia a ordonat dezinfectarea navelor care sosesc in porturi ruse de la Marea Neagra, datorita temerilor privind coronavirusul21. 30: Congresul american a aprobat alocarea a 8,3 miliarde de dolari pentru lupta impotriva coronavirusului 21. 20: Sesiunea plenara a Parlamentului European va fi tinuta la Bruxelles si nu la Strasbourg, asa cum era programata20. 45: Franta spune ca 7 persoane au murit in total din cauza coronavirusului, iar acum sunt confirmate 423 de cazuri, cu 138 mai multe fata de ziua de ieri. 05: Numarul cazurilor de coronavirus din statul New Yok s-a dublat, ajungand la 22, a anuntat guvernatorul Andrew Como. 19:32 Primul deces in Marea Britanie19. 10: Bilantul deceselor in Italia a crescut la 148, de la 107 miercuri. Numarul total al persoanelor infectate a ajuns la peste 3.

Primul deces provocat de coronavirus in Marea Britanie

Primul deces provocat de coronavirus a fost confirmat in Marea Britanie. Este vorba despre o femeie de 70 de ani.

AGENTIILE DE PRESA: Vanzarile Dacia in Marea Britanie au scazut cu peste 18% in februarie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 2,9% in februarie, la 79. 594 unitati, pe fondul unui declin de 7,4% al cumparatorilor individuali, a anuntat joi Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit SMMT), transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )