Libnet.ro
UNICEF

19:15

Andreea Balan, despre nunta: A fost cel mai greu moment al vietii mele. Nu m-am mai putut abtine! Mi-am dat masca jos

Playtech Playtech,
Andreea Balan, despre nunta: A fost cel mai greu moment al vietii mele. Nu m-am mai putut abtine! Mi-am dat masca jos

Andreea Balan, nunta ca-n povesti! Vedeta a trecut prin momente grele, cand a adus-o pe lume pe cea de a doua fiica a ei si a lui George Burcea. insa, in prezent, este o femeie implinita din orice punct de vedere si a oferit detalii legate de ziua cea mare. Andreea Balan, nunta cu lacrimi . continuă pe Playtech

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

Andreea Balan a recunoscut ce relatie are, de fapt, cu tatal ei! Motivul real pentru care Sandel Balan a venit la nunta

Semn ca sangele apa nu se face, Sandel si Andreea Balan au ingropat de tot securea razboiului si au revenit la relatii normale. Tatal artistei continua sa-i trimita mesaje cu idei care ar putea sa o ajute in cariera. Care este cu adevarat relatia dintre cei doi, din perspectiva vedetei? Blondina a vorbit pe larg, .

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian .

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

EJOBS: Vanzarile, cel mai cautat domeniu de candidatii romani, indiferent de categoria de varsta

Aproape jumatate din numarul total de aplicari pentru joburile din vanzari 3 milioane, de la inceputul anului si pana acum) a fost depus de candidatii cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. Aproximativ 750. 000 de aplicari au apartinut celor din categoria de varsta 18-24 si peste o jumatate de milion candidatilor cu varste intre 36 si 45 de ani. Cei care au peste 45 de ani sau sub 18 ani au avut si cel mai mic numar de aplicari - 308. 000, respectiv 37. 000, de la inceputul anului si pana acum, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

Iasi: Prelevare de organe de la un barbat de 76 de ani, cel mai in varsta donator din Moldova

Medicii ieseni au prelevat ambii rinichi ai unui barbat de 76 de ani, aflat in moarte cerebrala, care a devenit astfel cel mai in varsta donator din zona Modovei. Cei doi rinichi au fost transplantati la Spitalul Clinic C. Parhon unei femei de 62 de ani si unui barbat de 54, scrie Mediafax.

Acesta este cel mai batran animal in viata: cum arata intr-o poza din 1902

Poate ai auzit in trecut ca broastele testoase pot sa traiasca cateva sute de ani. Pana acum insa, nu am avut exemple concrete ale acelei performante. Jonathan este o broasca testoasa si, la nivel global, este considerata cel mai batran animal in viata. Conform estimarilor, are cel putin 182 de ani, desi valoarea reala ar .

dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President.

Cel mai mare jucator de snooker din istorie, Ronnie OSullivan, vine in Romania!

Ronnie OSullivan, cel mai titrat jucator de snooker din lume, revine in Romania pe 5 octombrie de la ora 19:00 la Circul Metropolitan Bucuresti pentru un eveniment unicat, Night of 1000 Centuries Tour.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )