Libnet.ro
UNICEF

12:45

Andreea Balan s-a maritat! Motivul pentru care tatal vedetei nu a venit la cununie. Cum au aratat nasii si finii. FOTO

Playtech Playtech,
Andreea Balan s-a maritat! Motivul pentru care tatal vedetei nu a venit la cununie. Cum au aratat nasii si finii. FOTO

Zi importanta pentru Andreea Balan! Cantareata si iubitul ei, actorul George Burcea, au facut sambata 10 august cununia civila. Alaturi le-au fost nasii Aurelian Temisan si Monica Davidescu, prietenii apropiati lor, dar si persoane din showbiz. Tatal vedetei insa nu a luat parte la eveniment. Mai multe imagini in galeria foto! Andreea Balan si . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Andreea Balan merge la psiholog. A schimbat de doua ori terapeutul pana acum

Cantareata Andreea Balan a vorbit despre importanta psihologului in viata ei si motivul care a determinat-o sa schimbe pana acum terapeutul de doua ori. Ea a facut dezvaluiri importante, scotand la iveala lucruri pe care putini le stiau despre ea. Andreea Balan, despre importanta psihologului Cantareata Andreea Balan pune mare pret pe linistea ei, motiv .

Motivul pentru care Maria Constantin a lipsit de la inmormantarea lui Marcel Toader. Macar acum, ar fi putut trece peste asta

Marcel Toader a murit pe 3 august, in urma unui infarct. in data de 7 august, afaceristul a fost condus de familie si apropiati pe ultimul drum. La funeralii a participat doar una dintre cele 6 sotii, Raluca, desi erau asteptate si celelalte neveste. Ce gest a facut Maria Constantin si motivul pentru care l-a .

Miley Cyrus si Liam Hemsworth se despart! Motivul pentru care casnicia lor ia sfarsit dupa doar opt luni

Un cuplu faimos de la Hollywood se desparte! Este vorba despre Miley Cyrus si Liam Hemsworth, care au hotarat sa mearga pe drumuri separate la doar opt luni de la nunta. Prin intermediul reprezentantilor lor, ei au explicat motivele care i-au determinat sa ia aceasta hotarare. Miley Cyrus si Liam Hemsworth, divort dupa doar opt .

Motivul pentru care Simona Halep s-a retras din turneul de la Toronto. A tinut sa se afle de la ea!

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul de la Toronto, dupa primul set al meciului pe care l-a avut cu jucatoarea ceha de tenis Marie Bouzkova. Sportiva a facut primele declaratii pe seama acestui subiect, din care reiese ca motivele ei sunt bine intemeiate. De ce a renuntat Simona Halep la turneul de .

Iuliana si Bianca au disparut fara urma de mai bine de 10 ani. Motivul pentru care nu au fost gasite de anchetatori

Cazul tragediei din Caracal a scos la lumina fragilitatea statului roman si modul haotic in care institutiile sale actioneaza in situatiile dificile, in care acesta ar trebui sa fie mai degraba cu aliat al ce.

Caru cu vedete: Denise Rifai il da in judecata pe Mircea Badea, dupa ce a numit-o jihadista. Omul are o problema; Andreea Balan merge la psiholog. Motivul: Madalina Manole nu a fost sfatuita de apropiatii ei si a ajuns la ce a ajuns

Andra, complet nemachiata in vacanta. Solista si-e etalat pistruii adorabili. Andra si-a surprins admiratorii cu cateva imagini din vacanta in care apare. Marcel Toader a lasat datorii de 145. 000 de euro. Ce se intampla cu apartamentul in care a locuit. Marcel Toader a lasat in urma datorii uriase, de peste 145. 000 de euro, cumuland taxe si.

Andreea Balan si George Burcea s-au casatorit civil. Ce tinuta a ales cantareata si ce mesaj a transmis FOTO

Cantareata Andreea Balan 35 de ani) si actorul George Burcea 31 de ani) s-au casatorit civil sambata, 10 august.

FOTO Doua fetite din Maramures au disparut fara urma de mai bine de 10 ani. Motivul pentru care nu au fost gasite de oamenii legii

Cazul de la Caracal a scos in evidenta lacunele pe care le are statul roman atunci cand vine vorba despre a-si apara cetatenii. Aceasta instabilitate a scos la iveala cazuri nerezolvate din Politia Romana, situatii in care minorii au disparut fara urma. Este si exemplul a doua fetite din judetul Maramures despre care nu se stie nimic de mai multi ani.

Un fost sef al Jandarmeriei, amendat dupa un apel fals la 112. A raportat ca s-a ratacit, dar de fapt altul era motivul pentru care a sunat

Fostul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Satu Mare, Gheorghe Avram, a fost amendat de politisti cu 500 de lei pentru ca ar fi apelat abuziv 112. El a sesizat ca s-a pierdut intr-o padure de langa Satu Mare, insa s-a dovedit ca voia doar sa testeze viteza de reactie.

Cele 7 motive pentru care Consiliul Fiscal da de pamant cu rectificarea bugetara propusa de Teodorovici

Exista riscuri semnificative de depasire a tintei de deficit asumate si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB pentru deficitul bugetar. in absenta adoptarii unor masuri compensatorii suplimentare credibile, intervalul probabil in care se va plasa deficitul bugetar la finalul anului 2019 potrivit metodologiei nationale este cuprins intre 3,4% - 3,7% din PIB, se arata in concluziile primei opinii emise de noua componenta a Consiliului Fiscal, institutie condusa de prof. Daniel Daianu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )