Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum au reactionat parintii Andreei Balan cand au auzit de divort. Nu avem voie!

Playtech Playtech,
Cum au reactionat parintii Andreei Balan cand au auzit de divort. Nu avem voie!

Andreea si George Burcea nu trec prin cele mai bune momente ale relatiei lor, actorul fiind, se pare, cel care ar renunta la ideea de familie. Lucrurile par insa destul de serioase. Ce se intampla pentru cei doi. in ciuda eforturilor cantaretei pentru ca mariajul sa functioneze, intre Andreea Balan si George Burcea pare ca . continuă pe Playtech

Sotul Andreei Balan, primele declaratii despre divort. Anuntul lui George Burcea i-a bulversat pe fani

De o saptamana incoace, gura lumii nu mai tace. Dupa ce George Burcea a fost in vizorul presei odata cu lansarea romanului sau despre violenta domestica, aducandu-se la lumina momente din trecutul familiei sale, in prim-plan vine acum divortul. Sotul artistei a facut primele declaratii despre acest subiect. Sotul Andreei Balan, primele declaratii despre divort .

Sotul Andreei Balan nu mai sta in aceeasi casa cu vedeta. Andreea incearca sa fie tare pentru fetite!

Andreea si George Burcea nu trec prin cele mai bune momente ale relatiei lor, actorul fiind, se pare, cel caare ar renunta la ideea de familie. Lucrurile par insa destul de serioase. Ce se intampla pentru cei doi. Sotul Andreei Balan nu mai sta in aceeasi casa cu vedeta in ciuda eforturilor cantaretei pentru ca .

Suferinta nebanuita din spatele zambetului Andreei Balan. Artista si-a dorit ca fanii sa afle direct de la ea. Marturisiri coplesitoare

Andreea Balan este una dintre cele mai de succes cantarete din Romania, insa drumul sau spre culmile gloriei a fost presarat cu sacrificii, lacrimi si traume emotionale. O spune chiar ea, intr-un mesaj postat pe Instagram. Marturii coplesitoare. Suferinta nebanuita din spatele zambetului Andreei Balan Artista a inceput sa cante la varsta de 10 ani, .

Noi detalii despre divortul Andreei Balan. George Burcea a renuntat la verigheta

Noi zvonuri despre un posibil divort intre Andreea Balan si George Burcea au aparut in randul fanilor, asta desi in lumea mondena cei doi sunt cunoscuti pentru faptul ca formeaza una dintre cele mai fr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )