Libnet.ro
UNICEF

00:06

George Burcea ii sfideaza pe toti. Ce mesaj a postat sotul Andreei Balan, in urma cu scurt timp

Playtech Playtech,
George Burcea ii sfideaza pe toti. Ce mesaj a postat sotul Andreei Balan, in urma cu scurt timp

George Burcea a avut si o prima reactie, dupa ce politistii de la Rutiera l-au prins drogat cu cocaina la volan. Prima lui reactie se refera chiar la violenta in familie si despre cum ar trebui sa fie lucrurile intr-o familie normala. George Burcea ii sfideaza pe toti La doar cateva zile de cand a . continuă pe Playtech

Impact.ro: Tatal lui George Burcea, dezvaluiri incendiare dupa ce sotul Andreei Balan a fost prins drogat la volan! Ei aveau de mult probleme

Tatal lui George Burcea a luat pozitie, dupa ce acesta a fost prins drogat la volan, pe data de 21 februarie, in jurul orei 10:00. Nelu Burcea a facut o serie de dezvaluiri despre fiul sau. Tatal lui George Burcea, dezvaluiri incendiare dupa ce sotul Andreei Balan a fost prins drogat la volan! Nelu Burcea .

George Burcea, un nou mesaj controversat pentru Andreea Balan: Vezi-ti de rolul tau

Relatia dintre Andreea Balan si George Burcea devine tot mai tensionata, dupa ce in spatiul public au explodat zvonurile potrivit carora cei doi urmeaza sa divorteze. in acest context, cele.

Sotul Andreei Balan, prins drogat la volan! Ce pedeapsa risca George Burcea

Sotul Andreei Balan s-a ales cu dosar penal dupa ce, zilele trecute, a fost prins conducand sub influenta drogurilor intr-o zona centrala din Bucuresti! Iata ce risca acum George Burcea! .

Mesajul nasului Aurelian Temisan, dupa ce sotul Andreei Balan a fost prins drogat la volan. Ce spune despre George Burcea

Pareau ca formeaza un tot, din punctul multora de vedere, iar, cu dorinta arzatoare a Andreei Balan de a avea o familie, fericirea parea ca va ajunge pentru toata viata. De nicaieri, zilele precedente au inceput sa apara vesti despre un posibil divort, apoi au aparut argumente si declaratii care intetesc zvonurile. Peste necazul familiei .

Ce a spus tatal lui George Burcea cand a aflat ca fiul lui se drogheaza! Munceste mult si asta face cu banii castigati?

Separarea Andreei Balan de sotul ei a starnit un val de controverse si reactii in presa tabloida. Mai mult decat atat, scandalul a luat amploare in aceasta dimineata, cand sotul Andreei Balan a fost.

S-A TERMINAT! Sotul Andreei Balan, DROGAT LA VOLAN! POLITIA l-a depistat POZITIV LA COCAINA

Relatia dintre artista Andreea Balan 35 de ani) si sotul sau este pe terminate, iar divortul bate la usa. in acest context tensionat, George Burcea 32 de ani) nu a mai stat in caminul conjugal, ba chiar.

NASUL Aurelian Temisan, despre George Burcea, PRINS DROGAT LA VOLAN: Nu suntem perfecti (FOTO)

Aurelian Temisan, nasul de cununie al Andreei Balan si al lui George Burcea, intervine in scandalul divortului. Artistul a comentat faptul ca sotul cantaretei a fost prins la volan sub influenta.

Ce spune George Burcea dupa ce a fost prins drogat la volan! Actorul a refuzat sa...

Familia Andreei Balan trece prin clipe grele. Vedeta si sotul ei, George Burcea, s-au separat recent, iar divortul se pare ca ar fi unul iminent. Scandalul insa nu este nici pe departe aproape de.

Scandal cu politia. Ce i-a facut George Burcea Andreei Balan, inainte sa vina oamenii legii

Detalii surprinzatoare din seara in care pare ca s-a distrus totul! Un scandal imens s-a naspustit asupra familiei Burcea-Balan in seara in care George a fost prins drogat la volan. Ce i-a facut acesta Andreei in noaptea cu pricina? Scandal cu politia in familia Burcea-Balan! Ce i-a facut George Andreei Scandal in toata regula in .

Tatal lui George Burcea este de partea Andreei Balan. Declaratiile socrului despre divort

Divortul dintre Andreea Balan si George Burcea este un subiect controversat in presa tabloida. Dupa ce s-au bucurat de o nunta ca in basme, in toamna lui 2019 si au pacalit moartea in primavara aceluiasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )