Libnet.ro
UNICEF

11:00

De ce nu vrea Andreea Balan sa aiba angajati. Se ocupa singura pana si de contabilitate

Playtech Playtech,
De ce nu vrea Andreea Balan sa aiba angajati. Se ocupa singura pana si de contabilitate

Cantareata recunoaste ca atunci cand vine vorba de partea financiara, prefera sa nu aiba angajati. Andreea Balan si sotul ei, George Burcea, alaturi de cele doua fetite, au fost plecati la inceputul anului intr-o vacanta exotica. Aceasta a impartasit momentele inedite si cu internautii, prin diverse postari in mediul online. Totodata, destinatia aleasa de artista . continuă pe Playtech

Moment neplacut pentru Andreea Balan, in vacanta din Mauritius. Erau de fata si sotul si fetele ei

Andreea Balan se afla in vacanta, in Mauritius, alaturi de sotul si fiicele sale. Tinandu-se de munca de pe Youtube, vedeta a filmat toate momentele pana in prezent si le-a impartasit cu fanii. Printre povestile frumoase adunate pana acum, solista a relatat ca s-a strecurat si o situatie mai putin placuta. De ce ghinion a .

Andreea Balan, probleme cu fiica cea mica. Vedeta a marturisit tot... (FOTO)

Andreea Balan se poate considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si pe cel personal. Aceasta are o familie.

Bomba iN SHOWBIZ! MIHAI TRAISTARIU, relatie bomba cu ANDREEA BALAN: A batut-o cu PUMNII SI PICIOARELE

Mihai Traistariu, la fel ca sotul Andreei Balan, nu a avut deloc o copilarie prea usoara. Asta din cauza comportamnetului extrem de violent al tatalui sau. Despre toate acestea a vorbit insusi cantaretul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )