Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum a ajuns telefonul sa fie cea mai buna camera foto pe care o ai cu tine

Playtech Playtech,
Cum a ajuns telefonul sa fie cea mai buna camera foto pe care o ai cu tine

In urma cu aproape un secol, un inginer din Germania a vrut o camera foto compacta si usoara pe care s-o ia peste tot cu el. Ideea lui s-a concretizat in Leica si in democratizarea fotografiei. Traim, in prezent, a doua democratizare semnificativa. in mai putin de doua decenii, telefonul a trecut de la camere []. continuă pe Playtech

Andra Guti, premiul pentru cea mai buna actrita, la Festivalul de Film de la Locarno

Tanara actrita Andra Guti, care a castigat sambata Leopardul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Locarno, a declarat duminica, pentru AGERPRES, ca premiul reprezinta rasplata muncii.

Actrita Andra Guti, desemnata cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Locarno. Regizorul Radu Muntean: Eu i-am dat de mult premiul asta

Samata seara, la gala de inchidere a Festivalului de Film de la Locarno, actrita Andra Guti a fost recompensata cu premiul pentru cea mai buna interpretare feminina in filmul Alice T. , in regia lui Radu Muntean.

VIDEO 18 titluri pentru Simona Halep! Cum arata trofeele cucerite de cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a triumfat si la Montreal, acolo unde a castigat al 18-lea trofeu din cariera ei de jucatoare profesionista.

Halep, iute si furioasa: Cum si-a reconfirmat Simona statutul de cea mai buna jucatoare din circuitul feminin

Simona Halep s-a intors pe terenul de tenis la Rogers Cup, dupa o vacanta de trei saptamani, si a lasat impresia ca, de fapt, n-a lipsit nicio zi din circuit.

Ce este panleucopenia, cea mai grava boala provocata de un virus care poate afecta pisica

Cand pisica este apatica, refuza mancarea si chiar apa, dormiteaza tot timpul si nu-si mai linge blanita, este timpul sa mergeti la cabinetul veterinar. Acestea pot fi primele simptome ale panleucopeniei, cea mai grava boala provocata de un virus care va poate omori mica felina in cateva zile.

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX. Este vorba despre rafinaria Steaua Romana din Campina, care a intrat in insolventa in 2014. Pretul cerut de vanzator pentru rafinarie si pentru.

Samsung Galaxy S10: camera tripla ar putea fi cea mai buna de pe piata

Samsung Galaxy S10 ar trebui sa aiba un aranjament de camere foto triple, iar specificatiile acestora ar urma sa fie impresionante. Cei de la Huawei au venit cu un sistem de camere foto triplu si au reusit sa le ia fata celor de la Samsung in performantele DxOMark. S-ar putea ca sud-coreenii sa revina pe [].

REPORTAJ Drumul spre cea mai inalta cabana din muntii Fagarasi: poteca abandonata a turismului romanesc

Pe internet gasesti sute de articole despre traseele montane din Romania, majoritatea scrise fie de bloggeri incepatori, fie de alpinisti pregatiti. Detaliile sunt oarecum tehnice pe unde trece traseul, cate ore ai de mers si ce semne sa urmezi.

REPORTAJ Drumul spre cea mai inalta cabana din muntii Fagaras: poteca abandonata a turismului romanesc

Pe internet gasesti sute de articole despre traseele montane din Romania, majoritatea scrise fie de bloggeri incepatori, fie de alpinisti pregatiti. Detaliile sunt oarecum tehnice pe unde trece traseul, cate ore ai de mers si ce semne sa urmezi.

Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Prima rafinarie romaneasca si una dintre cele mai vechi din Europa, Steaua Romana Campina, este de vanzare pe OLX, cel mai mare site de mica publicitate din Romania, ca si cum ar fi un apartament. Anuntul a fost pus de catre un consultant imobiliar,.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )