Libnet.ro
UNICEF

18:30

Masina asta e ca un vis devenit realitate pentru aglomeratia din Bucuresti

Playtech Playtech,
Masina asta e ca un vis devenit realitate pentru aglomeratia din Bucuresti

Honda a realizat masina viitorului si arata fenomenal. Este unul dintre cele mai frumoase hatchback-uri, chiar daca e inca un prototip, are camere in loc de oglinzi laterale si un bord. continuă pe Playtech

Catrinel Menghia a devenit mama pentru prima oara. Fotomodelul a adus pe lume o fetita

Catrinel Menghia a devenit mama pentru prima data. Fotomodelul a adus astazi pe lume o fetita. La scurt timp, Catrinel a postat o prima fotografie cu micuta pe contul sau de Instagram. Tot acolo a.

Decathlon renunta la vanzarea hijab-urilor pentru sportivele din Franta

Retailerul de echipamente sportive Decathlon a renuntat la planurile de a vinde hijab-uri esarfe care acopera capul insa lasa fata la vedere) pentru alergatoarele din Franta, din cauza reactiei negative a opiniei publice, transmit Deutsche Welle si BBC.

IN 2018: Sprijinul Grupului BEI pentru proiecte din Romania s-a ridicat la 1,3 miliarde euro

Grupul Bancii Europene de Investitii Grupul BEI), compus din Banca Europeana de Investitii BEI) si filiala sa, Fondul European de Investitii FEI), a acordat Romaniei in 2018 suma de 1,311 miliarde euro sub forma de imprumuturi, garantii, capitaluri proprii si operatiuni de micro-finantare.

Titularizare 2019. Ministerul Educatiei a publicat posturile vacante pentru concursul din acest an

Ministerul Educatiei a publicat lista posturilor vacante pentru fiecare judet pe site-ul http://titularizare. edu. ro. Examenul scris pentru titularizare are loc anul acesta pe 17 iulie 2019. Potrivit metodologiei de organizare a concursului, profesorii care sustin titularizarea, pentru angajarea pe o perioada nedeterminata, trebuie sa obtina cel putin nota 7 la examen. De asemenea, inainte de examen, candidatii care deja predau trebuie sa obtina cel putin media 7 la inspectia de la clasa.

PNL Bucuresti, atac la USR pentru votul din Consiliul General mpotriva noilor companii municipale. Cum ilustreaza postarea de pe Facebook

PNL Bucuresti critica dur, intr-o serie de postari succesive pe Facebook, decizia consilierilor municipali USR de a nu vota, marti, pentru infiintarea unei noi companii municipale care sa preia sistemul de incalzire centralizata din Bucuresti - RADET. PNL acuza USR ca nu cauta decat capital politic, ca argumentele sale pentru votul impotriva sunt pur si simplu false si ilustreaza una din postari cu fotografii cu membri USR la o intalnire cu premierul sau cu Ciolos sarutandu-i mana Viorica Dancila.

Un barbat A MURIT dupa ce o CASUTA DE VACANTA dezafectata s-a prabusit peste el, in fosta Tabara pentru elevi din Gura Humorului

Situatia educatiei se reflecta inclusiv in modul in care arata fotele tabere de copii din tara, altadata pline pana la refuz de micuti. O persoana a murit dupa ce bucati dintr-o casuta de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )