Libnet.ro
UNICEF

17:00

Samsung vs. Huawei: cine are cea mai buna camera pentru poze si video

Playtech Playtech,
Samsung vs. Huawei: cine are cea mai buna camera pentru poze si video

Samsung si Huawei par sa fie principalele competitoare in batalia pentru telefonul cu cel mai bun sistem de camere foto si video din 2019. DxOMark este cam cea mai buna sursa de masuratori. continuă pe Playtech

MARIAN NEACSU: Pro Romania are cea mai buna lista de candidati eligibili

Coordonatorul campaniei electorale a Pro Romania pentru alegerile europarlamentare, Marian Neacsu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa organizata la Vaslui, ca partidul sau are cea mai buna lista de candidati pentru scrutinul din 26 mai.

IOAN MANG: Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat astazi, ca ar astepta de la presedintele Romaniei sa-si ceara scuze pentru afirmatiile de neincredere la adresa actualului Guvern de a conduce Consiliul Europei si o recunoastere a faptului ca Europa are, in aceasta perioada, cea mai buna presedintie de pana acum.

Acordul prezentat de Theresa May - cea mai buna optiune, potrivit ministrului britanic al trezoreriei

Ministrul britanic al trezoreriei, Lizz Truss afirma ca acordul prezentat de premierul Theresa May cu privire la Brexit este cea mai buna optiune pentru iesirea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana, in pofida.

Sotia mea nu ma mai vrea inapoi dupa ce am inselat-o cu prietena ei cea mai buna... Am baut un pic si ea mi-a facut marea marturisire

Un barbat cere sfatul expertei in relatii de la The Sun: Am avut o aventura cu prietena cea mai buna a sotiei mele. A fost o expeenta grozava dar care mi-a distrus viata. Ele se cunosc din adolescenta,.

Radu Tudor, dupa decizia instantei in cazul disputei MApN - Iohannis: Cea mai buna veste e ca Statul Major al Apararii are din nou un comandant cu atributii depline

Jurnalistul Antena 3 si analistul militar Radu Tudor a comentat la Antena 3 decizia instantei, in disputa dintre MApN si presedintele Iohannis, privind decretul prelungirii mandatului generalului Nicolae Ciuca, la.

Galaxy Note 10 ar putea avea o camera mai buna decat Galaxy S10

Daca tii ca telefonul tau sa aiba cea mai buna camera de fotografiat, s-ar putea sa fi facut o greseala daca ti-ai cumparat deja Samsung Galaxy S10. Aparent, urmatorul model Samsung,.

Darren Cahill si-a exprimat optiunea: E cea mai buna jucatoare, la acest capitol, pe care am vazut-o in istorie!

Darren Cahill este un fan neconditionat al Simonei Halep, dar nu ezita sa-si exprime si parerile care nu avantajeaza pe aceasta.

Business report: Statul a indatorat fiecare roman cu 3.600 de euro; Asigurarea retroactiva la pensie, la bilant: circa 43.000 de oameni si-au cumparat vechime la pensie si au platit, in medie, peste 5.000 de lei; Romania a avut anul trecut cea mai buna p

Companiile romanesti nu constientizeaza pericolul atacurilor cibernetice. Pierderile insa pot fi incomensurabile. Securitatea cibernetica ar trebui sa fie o. De ce investesc gigantii din tehnologie in platforme de continut audio. in 2010, doi vlogger-i celebri pe YouTube, fratii Hank si John Green, puneau bazele.

Igor Botan: Cea mai naturala coalitie in Parlament este cea formata din PDM si PSRM

Directorul executiv al Asociatiei pentru Democratie Participativa ADEPT, Igor Botan, considera ca cea mai naturala coalitie in urmatorul Parlament este cea formata de Partidul Socialistilor cu Partidul Democrat. Potrivit lui, acest lucru nu s-a facut inca public pentru ca socialistii sunt oameni experimentati si inteleg ca puterea reala ramane in mainile democratilor, transmite IPN.

SONDAJ: Coruptia, cea mai mare problema a tarii pentru 50% dintre romani

Peste 50% dintre romani considera coruptia ca fiind cea mai mare problema a tarii, iar 34% sunt de acord ca cetatenilor sa le fie interzis sa paraseasca tara pentru o perioada lunga de timp, se arata intr-un sondaj comandat de Consiliul European pentru Relatii Externe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )