Libnet.ro
UNICEF

10:45

Top telefoane cu cele mai bune camere: Samsung vs. Huawei vs. iPhone

Playtech Playtech,
Top telefoane cu cele mai bune camere: Samsung vs. Huawei vs. iPhone

Samsung, Huawei si Apple cu iPhone) si-au construit un nume pentru performanta foto. Apoi, e Google. Dar de la fiecare companie ce ai putea alege? Samsung Galaxy S10 Plus, Huawei P30 Pro, iPhone. continuă pe Playtech

Oferte eMAG: 5 telefoane ieftine de la Samsung, Huawei si altii

EMAG are in oferta, dincolo de telefoanele de top, si unele cu un pret ceva mai mic. De la Samsung, Huawei si alte companii am facut lista asta de cinci modele. Cu siguranta iti plac.

Oferte Digi: cum iei telefoane de top de la Samsung, Huawei, la pret mic

Digi are cateva oferte la telefoanele de top de la Samsung, Huawei si Apple. La un pret acceptabil le poti lua doar la prin abonament si merita sa te uiti pe ofertele lor. Daca vrei un.

Furnizorii de energie: De cand a aparut OUG 114, ne aflam intr-un context daunator tuturor afacerilor din energie/ Preturile de pe piata libera ar putea ajunge mai bune decat pe piata reglementata

Dupa aparitia controversatei OUG 114, vor exista furnizori care vor renunta la clientii casnici si care, probabil, vor disparea din aceasta piata, considera Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER). Pe de alta parte, unii furnizori de energie vor fi si mai interesati sa ofere pachete si servicii suplimentare clientilor casnici de pe piata libera. Astfel, este posibil ca piata sa evolueze, sa se ofere preturi mai bune pe piata libera decat pe piata reglementata, considera AFEER.

Cum vrea Seat sa lanseze cele mai ieftine masini electrice din piata si de ce acest lucru este complicat

Marca spaniola Seat are un loc special in uriasul plan de electrificare lansat de Volkswagen Group, iar misiunea nu va fi simpla, fiindca Seat ar trebui sa aduca in piata cele mai ieftine masini electrice si sa ajute mai multe marci ale grupului sa lanseze masini micute de oras. Cele mai ieftine masini electrice costa acum 22-23. 000 de euro, iar Seat vrea sa coboare sub 20. 000 de euro. Asadar, nu vorbim de o versiune de Logan electric, ci de o masina mult mai scumpa, insa scaderea pretului sub acel prag este complicata.

Razvan Marin, dupa transferul la Ajax Amsterdam: Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea

Razvan Marin a declarat, joi, ca este foarte fericit pentru transferul la Ajax Amsterdam, mijlocasul roman precizand ca negocierile erau incheiate de mai mult de o luna. Jucatorul in varsta de 22 de ani a fost cumparat de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro si va juca pentru lancieri din sezonul viitor. Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea, a spus Marin.

12 cele mai importante companii din China participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau

12 cele mai importante companii din China si 100 de companii autohtone participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau, in perioada 2-4 aprilie, avand posibilitatea sa interactioneze direct cu investitori de talie mondiala. in cadrul evenimentului a fost prezentata oferta investitionala a Moldovei si facilitatile de care pot beneficia potentialii investitori chinezi, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Analisti: Cele mai probabile scenarii sunt fie alegeri anticipate, fie o coalitie PDM-PSRM

Cele mai probabile scenarii de evolutie a lucrurilor in Parlament sunt fie alegeri anticipate, fie o coalitie formata din Partidul Democrat si Partidul Socialistilor. Totodata, in cazul unei coalitii de acest fel, nu se stie care dintre formatiuni este gata sa faca cedari, considera comentatorii politici, transmite IPN.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac

De-a lungul istoriei, au existat exemple de femei care au reusit sa socheze intreaga lume prin faptele lor crude si socante. Fie ca isi omorau iubitii prin cele mai infioratoare metode, doar de.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai loiale semne zodiacale

Cele mai loiale semne zodiacale. Taur Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt extrem de incapatanate, ceea ce enerveaza pe multi. insa, atunci cand vine vorba de o relatie, o sa.

Preturile petrolului au urcat ieri la cele mai ridicate niveluri din 2019

Preturile petrolului au urcat ieri la cele mai ridicate niveluri din 2019, dupa semnale pozitive din economia mondiala si oferta mai scazuta, care au facut ca ambele contracte de referinta, Brent si WTI, sa inregistreze cele mai mari cresteri trimestriale din ultimii aproape zece ani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )