Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dancila anunta o OUG care ii va interzice lui Iohannis sa se implice in campania pentru referendum

Playtech Playtech,
Dancila anunta o OUG care ii va interzice lui Iohannis sa se implice in campania pentru referendum

Guvernul Dancila schimba regulile de desfasurare a referendumului chiar in timpul campaniei electorale. Vrea sa-l reduca la tacere pe presedintele Klaus Iohannis printr-o OUG, care ar fi deja pregatita. Premierul Viorica Dancila a confirmat existenta unui proiect de OUG care ii va interzice presedintelui sa se implice in campania pentru referendum. Sefa Guvernului a spus [] . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, despre OUG care i-ar interzice lui Klaus Iohannis implicarea in campanie: Eu nu am spus asta. Lasati-ma mai intai sa vad textul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu a spus niciodata ca presedintele Klaus Iohannis nu se poate implica in campania pentru referendumul din 26 mai. Sefa Guvernului a spus si ca nu stie ce.

Guvernul adopta miercuri OUG care schimba pragul la referendum

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca in sedinta de miercuri a Executivului va fi adoptata ordonanta de urgenta de modificare a legislatiei electorale, propusa de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), insa nu stie inca forma exacta in care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )