Libnet.ro
UNICEF

11:15

PSD cere ancheta pentru a-i pedepsi pe cei care folosesc imaginea lui Iisus Hristos in campania electorala

Playtech Playtech,
PSD cere ancheta pentru a-i pedepsi pe cei care folosesc imaginea lui Iisus Hristos in campania electorala

PSD a cerut o ancheta dupa aparitia unui clip viral in care un barbat care-l interpreteaza pe Iisus Hristos transmite mesaje electorale. PSD s-a sesizat dupa ce pe interner a circulat intens un clip in care un barbat, care se recomanda a fi Iisus Hristos, transmite mesaje electorale. El el cere romanilor, in limba engleza, [] . continuă pe Playtech

Dragnea: Saptamana viitoare voi depune proiectul privind dublul standard. Cei care aduc marfa inferioara in Romania vor plati sa-i usture

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica, in Giurgiu, ca saptamana viitoare va depune la Parlament un proiect privind legea dublului standard, potrivit caruia cei care vor aduce in Romania produse de o calitate inferioara celor comercializate in tara de origine vor plati sa-i usture. El a mai anuntat cresterea subventiilor pentru tomate de la 3. 000 la 6. 000 de euro si a precizat ca o alta masura este reducerea TVA la 5% pentru produsele traditionale.

Tariceanu: Voi solicita infiintarea unei comisii de ancheta pentru cercetarea abuzurilor Securitatii, intrucat cazul Augustin Lazar nu poate ramane fara niciun efect

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, la Brasov, unde are loc un mars ALDE, ca va solicita o comisie de ancheta pentru cercetarea abuzurilor Securitatii si a complicilor ei, considerand ca nu poate ramane fara efect cazul Lazar, relateaza Mediafax.

Saptamana de foc in justitie. Membrii CSM audiazape cei care candideaza pentru un post la iCCJ

Saptamanade foc in justitie. Luni, membrii Consiliului Superior al Magistraturii ii audiazape cei care candideaza pentru un post la inalta Curte de Casatie si Justitie. Marti.

Saptamana de foc in justitie. Membrii CSM ii audiazape cei care candideaza pentru un post la iCCJ

Saptamanade foc in justitie. Luni, membrii Consiliului Superior al Magistraturii ii audiazape cei care candideazapentru un post la inalta Curte de Casatie si.

Guvernul a aprobat proiectul amnistiei fiscale pentru persoane fizice, prin care este dispus sa lase bugetul fara 1 miliard de lei

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobat proiectul de OUG privind unele masuri legate de deciziile de impunere emise recent de ANAF pentru anii 2014-2017. Este un act normativ in urma caruia unele persoane vor ajunge sa plateasca mai putin, iar altele deloc. UPDATE Proiectul a fost aprobat. Cei care au platit deja contributiile de sanatate vizate de OUG isi vor putea recupera banii, daca vor face solicitari in acest sens, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul finantelor, la finalul sedintei de Guvern.

Suedia: Justitia relanseaza ancheta pentru viol impotriva lui Julian Assange

Justitia suedeza a anuntat luni redeschiderea anchetei pentru viol impotriva fondatorului WikiLeaks Julian Assange, cu speranta de a-l aduce in fata tribunalului inainte de prescrierea faptelor, in 2020, scrie AFP.

Salvini: Amenzi de pana la 5.500 de euro pentru cei care salveaza migrantii pe mare

Ministrul italian de Interne Matteo Salvini a aprobat un nou decret de siguranta, care prevede sanctiuni dure impotriva celor care salveaza migrantii pe mare, incalcand normele SAR, dar mai ales prin care atribuie Ministerului de Interne si Directiilor Antimafia competente care reveneau ministrului Transporturilor si Procuraturilor, scrie La Repubblica, citata de RADOR.

Guvernul aproba proiectul amnistiei fiscale pentru persoane fizice, prin care este dispus sa lase bugetul fara 1 miliard de lei

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobat proiectul de OUG privind unele masuri legate de deciziile de impunere emise recent de ANAF pentru anii 2014-2017. Este un act normativ in urma caruia unele persoane vor ajunge sa plateasca mai putin, iar altii deloc.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )