Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare

Expert Forum, o organizatie neguvernamentala, a centralizat un numar de 256. 042 de candidati la alegerile locale din 2020, la functiile de primar, consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean, primar sau consilier general. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare pentru alegerile locale din 2020 19 august a fost ultima zi cand candidatii . continuă pe Playtech

Alegeri Locale 2020. Lista candidatilor, sondaje, cum se voteaza, favoriti

Alegerile locale 2020 au loc pe 27 septembrie. in articolul de mai jos aveti totul despre alegerile locale 2020-lista candidatilor. Este disponibila lista candidatilor, atat pentru primaria Capitalei, precum si pentru cele 6 sectoare ale Bucurestiului, precum si cum se voteaza si care sunt candidatii favoriti in cursa electorala. Alegeri Locale 2020. Lista candidatilor, cum .

Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidat are cele mai mari sanse la primariile de sector si la Capitala

Alegeri locale 2020 in Bucuresti. La alegerile locale 2020 s-au inscris noua candidati in cursa electorala, care are loc in 27 septembrie 2020, pentru obtinerea mandatului de Primar al Capitalei. La primariile de sector sunt inscrisi peste 100 de candidati. Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidati au cele mai mari sanse la primariile de .

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, lovita cu 2 saptamani inainte de marea batalie. Decizia instantei

Alegerile locale 2020 se apropie, iar Gabriela Firea este lovita cu doar doua saptamani inainte de marea batalie. A fost data decizia instantei! Gabriela Firea, lovita inainte de alegerile locale 2020 Dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza companiei Astra Vagoane Calatori in urma contestatiei formulate de Primaria Bucuresti, firma din .

Alegeri Locale 2020. Ce avere are Magda Catone. Candideaza pentru un post de consilier

Actrita Magda Catone, fosta sotie a regretatului actor Serban Ionescu, a decis sa se implice in politica, astfel ca actrita a fost nevoita sa-si faca averea pe care o detine publica. Alegeri Locale 2020. Care este averea Magdei Catone. Actrita candideaza pentru un post de consilier Magda Catone a surprins pe toata lumea, in urma .

Alegeri locale 2020. Cum votezi daca nu ai domiciliul in orasul in care locuiesti, de fapt

Pana la Alegerile Locale 202 mai sunt aproape trei saptamani. Candidatii sunt in plina campanie electorala. Alegatorii se pregatesc de mersul la urne. A fost data publicitatii si o hotarare a BEC cu privire la modul in care cetatenii romani vor putea vota. Alegeri locale 2020, reglementarile BEC Conform reglementarilor BEC pentru sesiunea de Alegeri .

Alegeri locale 2020. Ce mesaje si-au trimis Gabriela Firea si Nicusor Dan

S-a aflat ce mesaje si-au trimis Nicusor Dan si Gabriela Firea, amandoi candidati la fotoliul de primar al Capitalei, la alegerile locale 2020. Astfel, Nicusor Dan a provocat-o prin SMS pe Gabriela Firea la o dezbatere fata in fata. Raspunsul candidatului PSD i-a lasat un gust amar candidatului Aliantei USR-PLUS, sustinut si de PNL. Acesta .

Alegeri Locale 2020. BEC a schimbat regulile: ce se intampla cu cei care au actul de identitate expirat

Nu mai este mult pana la alegerile locale din 2020. Campania electorala este in toi, iar alegatorii se pregatesc sa mearga sa voteze. Biroul Electoral Central a schimbat regulile pentru alegerile locale. Ce se intampla cu cei care au actul de identitate expirat Biroul Electoral Central a decis ca romanii care au buletinul expirat dupa .

Alegeri locale 2020. Ce masuri de siguranta trebuie respectate in pandemie de coronavirus

Romanii vor trebui sa respecte anumite masuri de siguranta, impuse de epidemia de coronavirus, cand vor merge la vot pe 27 septembrie, la alegerile locale 2020. Astfel, pe 27 septembrie, la urne, alegatorii vor trebui sa scoata masca de protectie de doua ori, pentru identificare. De asemenea, cei aflati in carantina nu vor beneficia de .

ALEGERI LOCALE 2020 |MAI ia masuri suplimentare de verificare a adreselor unde se constata multiple cereri pentru stabilirea resedintei (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-sef de politie Monica Dajbog, a declarat luni ca, in prag de alegeri locale, MAI va efectua masuri de verificare suplimentara a adreselor unde se.

Alegeri locale 2020. Harta online cu toti candidatii la alegeri

Expert Forum, o organizatie non guvernamentala, a lansat prima platforma online care contine toti candidatii la alegerile locale din 2020. Cetatenii pot astfel sa caute candidatii la alegeri dupa nume, circumscriptii, partide politice sau alte criterii. Platforma include si o sectiune dedicata statisticilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )