Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Suceava care vor conducerea administratiilor locale

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Suceava care vor conducerea administratiilor locale

A mai ramas putin timp pana la data alegerilor locale din acest an, care vor stabili cine se va instala la conducerea administratiilor locale pentru urmatorii patru ani. in lupta pentru scaunul de edil, candidatii fac tot ce le sta in putinta pentru a-i convinge pe alegatori sa puna stampila pe numele lor. in cursa . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Iasi care vor conducerea administratiilor locale

Cei mai multi candidati pentru functia de primar la alagerile locale ce vor avea loc in data de 27 septembrie 2020 sunt in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Suceava, Cluj Napoca si Iasi, potrivit ultimelor statistici. Asadar, se anunta o cursa cel putin interesanta! in acest artocol, va vom prezenta lista candidatilor din Iasi, unde actualul primar, .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Arad care vor sa conduca orasul

Surpriza dupa surpriza la alegerie locale 2020. Lista candidatilor din Arad este, poate, cea mai impresionanta din intreaga tara! intre ce partide politice se va da marea batalie pentru castigarea functiei de primar, la votul din 27 septembrie? Alegeri locale 2020 in Arad. Peste sase mii de candidati la functiile de primar, presedinte al consiliului .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Constanta care vor sa administreze orasul

Pe 27 septembrie, romanii ies la vot sa isi aleaga noii primari. La alegerile locale 2020 din Constanta se va da o lupta stransa intre candidatii care isi doresc sa castige scaunul de edil al orasului. Potrivit celor mai recente sondaje de opiniei facute publice, diferentele dintre primii trei candidati sunt destul de mici. Iata .

Alegeri locale 2020. Actele medicale pentru cei care voteaza la urna speciala ar putea fi eliberate gratuit

AEP cere Ministerului Sanatatii si CNAS sa faciliteze eliberarea cu titlu gratuit a actelor medicale necesare alegatorilor care indeplinesc conditiile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile locale din anul 2020.

Alegeri locale 2020. Cel mai bogat candidat la Primaria Capitalei a castigat 4.000 lei pe zi

Anul acesta, pentru scrutinul de Alegeri Locale 2020, avem cel putin patru candidati cu notorietate. Unii dintre ei sunt mai bogati decat ceilalti, cu sume considerabile in conturi. Ramane sa vedem pe 27 septembrie cine va iesi castigator. Alegeri locale 2020: Cine este cel mai bogat candidat Gabriela Firea, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Nicusor .

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan, filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor

Nicusor Dan a fost filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Nicusor Dan candideaza la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Bucurestiului. Dana Budeanu a prezentat inregistrarea video promisa cu Nicusor Dan, in care acesta apare alaturi de Catalin Grigore, de la Sud Rezidential, prietenul din copilarie al .

Alegeri locale 2020. Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit. Gabriela Firea inghite in sec

Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit, iar fostul presedinte spera intr-o confruntare pentru alegerile locale 2020 cu Gabriela Firea, amandoi aspiranti la fotoliul de primar Capitalei. Gabriela Firea anuntase ca cei care vor o confruntarea fata in fata cu ea trebuie sa aibe testele anti-drog si coronavirus facute, in contextul in care .

Alegeri locale 2020. Traian Basescu recunoaste ca are putine sanse sa redevina primar: Eu nu mai sunt ce am fost

Vestea ca Traian Basescu va candida din nou pentru functia de primar general al Capitalei a creat multa valva printre politicieni, dar si printre alegatori. Fostul presedinte si primar al Capitalei este una dintre cele mai apreciate figuri politice din Romania, motiv de teama pentru contracandidatii sai. Traian Basescu si-a recunosc infrangerea anticipat Candidatura fostului .

ALEGERI LOCALE 2020 |Simona Vladica (PMP): A venit timpul sa ne alegem acei conducatori care sunt capabili sa acceseze bani europeni (VIDEO)

Simona-Maria Vladica, candidatul PMP la presedintia Consiliului Judetean Calarasi, a declarat, luni, in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul din care face parte vine in fata alegatorilor cu programe bine.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )