Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce avere are, de fapt, Nicusor Dan, candidatul la Primaria Capitalei. Cum a strans bani pentru campania electorala

Playtech Playtech,
Ce avere are, de fapt, Nicusor Dan, candidatul la Primaria Capitalei. Cum a strans bani pentru campania electorala

Care este averea candidatului la Primaria Capitalei si de ce bunuri se bucura acesta in comparatie cu alti colegi de breasla? Romanii au aflat de curand care a fost metoda prin care a reusit sa stranga bani pentru campania electorala. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului, conform datelor exit-poll, publicate duminica, 27 septembrie, . continuă pe Playtech

NICUSOR DAN: Resping campania mincinoasa la adresa mea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca, dupa ce va fi ales primar general, ajutorul de handicap va fi platit in continuare, nu vor fi eliminate subventiile pe transportul public si pe caldura, iar programul de fertilizare in vitro va continua, sustinand ca exista o campanie mincinoasa, murdara la adresa sa.

Nicusor Dan respinge acuzatiile PSD: Ajutorul de handicap va fi platit in continuare. La fel subventiile pentru transportul public si agentul termic El a acceptat provocarea lansata de Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a negat catogoric informatiile potrivit carora ar intentiona, daca va castiga alegerile din 27 septembrie, sa renunte la unele subventii sau la.

NICUSOR DAN: Primarul Capitalei a promis teste pentru COVID-19, dar nu le-a facut

Primarul general al Capitalei a promis bucurestenilor teste pentru COVID-19, dar nu a realizat, pana la 31 august, decat 1% din totalul testelor facute la nivel national de la inceputul pandemiei, a afirmat, astazi, Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei.

Ce avere are, de fapt, Adriana Bahmuteanu. Fosta sotie a lui Prigoana si-a publicat declaratia, inainte de alegerile locale 2020

Asa cum trebuie sa faca orice candidat la ALEGERILE LOCALE 2020, fosta sotie a lui Prigoana a fost nevoita sa divulge ce a agonisit pana acum. Iata ce avere are Adriana Bahmuteanu! Adriana Bahmuteanu si-a declarat averea Dupa ce a anuntat ca vrea sa candideze la postul de primar al Sectorului 1 din Capitala, loc .

Averea lui Nicusor Dan: o masina fabricata pe vremea comunismului. Cat de bogata e Firea

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan are p avere modesta fata de principalii sai competitori. Potrivit declaratiei de avere consultata de Adevarul, acesta nu detine terenuri, nici macar o locuinta si traieste din indemnizatia de deputat.

Explicatiile Primariei Capitalei dupa ce a fost criticata de Nicusor Dan si Tudor Giurgiu pentru gazonul execrabil de pe Arena Nationala: Era normal sa fie asa!

Primaria Capitalei a reactionat sambata dupa ce in mediul online au aparut critici privind starea execrabila a gazonului de pe Arena Nationala la meciul disputat aseara intre echipa nationala a Romaniei si Irlanda de Nord. Atat regizorul Tudor Giurgiu cat si candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan au comentat despre starea proasta a gazonului, subliniind ca nu a fost tras acoperisul retracrabil al Arenei Nationale, desi a plouat.

Nicusor Dan o cheama din nou pe Firea la cel putin trei dezbateri la CGMB Firea vrea o dezbatere electorala cu Nicusor Dan, Basescu si Tariceanu, la o autobaza STB

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a chemat-o din nou luni pe Gabriela Firea la trei dezbateri unu la unu in ultima saptamana a campaniei electorale, in sala Consiliului General. Firea vrea insa o dezbatere cu toti cei trei candidati de dreapta, Nicusor Dan, Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, si propune ca intalnirea sa aiba loc la o autobaza a STB.

Nicusor Dan: Lui Firea ii este frica sa iasa intr-o dezbatere publica. Strategia ei este sa minta in medii controlate

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan spune ca Gabrielei Firea ii este frica sa participe la o dezbatere publica alaturi de el, iar strategia prim-vicepresedintelui PSD este de a minti in medii controlate si de a cheltui milioane de euro din banii bucurestenilor pentru propaganda politica.

Nicusor Dan ii cere din nou Gabrielei Firea sa accepte trei dezbateri fata in fata: Sa fie in sala de Consiliu, cu toate televiziunile care vor sa vina

Candidatul sustinut de PNL si USRPLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a reiterat, luni, invitatia pentru Gabriela Firea de a participa la trei dezbateri in ultima saptamana a campaniei electorale. Dezbaterile ar urma sa fie organizate in sala Consiliului General, pentru a nu depinde de invitatiile de la anumite televiziuni.

Nicusor Dan da asigurari ca va mentine subventiile pentru transportul in comun si agentul termic in Capitala, precum si programul de fertilizare

Candidatul principalelor partide de dreapta la Primaria Capitalei Nicusor Dan catalogheaza drept minciuni informatiile despre care spune ca au fost lansate de unii lideri de sindicat care se afla pe listele de candidati ale PSD pentru alegerile locale din Bucuresti, informatii conform carora ar urma sa sustina renuntarea la unele subventii sau la programul de fertilizare in vitro sustinut financiar de actuala administratie locala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )