Libnet.ro
UNICEF

14:15

Candidatii PMP la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Pariurile lui Basescu pentru Camera Deputatilor si Senat

Playtech Playtech,
Candidatii PMP la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Pariurile lui Basescu pentru Camera Deputatilor si Senat

PMP, Partidul Miscarea Populara este un partid politic parlamentar lansat de Fundatia Miscarea Populara. A fost creat la initiativa fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. A luat aceasta decizie dupa ce sustinatorii lui au parasit Partidul Democrat Liberal PDL). infiintarea PMP Traian Basescu s-a despartit de Partidul Democrat Liberal la data de 23 martie 2013. continuă pe Playtech

Alegeri parlamentare 2020 pe judete. Capi de lista PNL, PSD, USR, PMP si Pro Romania, pe judete

Duminica aceasta, pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Fiecare judet a primit un numar fix de senatori si deputati, in functie de numarul de locuitori pe care il are. Iata care sunt capii de lista ale partidelor, pe judete, conform celor de la stirileprotv. ro. Alegeri parlamentare 2020 pe judete: PNL, PSD, .

Alegeri parlamentare 2020. Traian Basescu: USR e un partid neo-marxist. Sunt infinit mai apropiati ideologic de PSD decat de PNL

Europarlamentarul Traian Basescu a fost prezent vineri la Adevarul Live, unde a vorbit despre sansele PMP de a treace pragul la alegerile parlamentare 2020, precum si despre cum va arata noua majoritate guvernamentala in viziunea sa. Acesta nu s-a ferit apoi sa critice USR, pe care-l considera ideologic mai apropiat de PSD decat de PNL.

Alegeri parlamentare 2020. Ce socoteala isi fac partidele inainte de scrutin

La alegerile parlamentare 2020, PNL spera ca diferenta fata de USR PLUS sa fie cat mai mare, astfel incat sa cedeze cat mai putine ministere. Evident, Dan Barna si Dacian Ciolos gandesc pe dos. PSD are o singura miza: sa nu intre ProRomania in Parlament, in timp ce PMP isi joaca viitorul politic. Avem deja o certitudine: UDMR va fi in Legislativ, poate chiar din nou la putere.

Alegeri parlamentare 2020 in diaspora tot ce trebuie sa stii despre votul in strainatate

Cetatenii romani care au domiciliul sau resedinta in strainatate, isi pot exercita dreptul de a vota la alegerile parlamentare din afara tarii, alegeri care vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020. Iata cateva informatii despre alegerile parlamentare 2020 in diaspora, potrivit agerpres. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare din 2020 in .

Alegeri parlamentare 2020. Votul in strainatate a inceput

Avand in vedere diferentele de fus orar, votarea in strainatate pentru alegerile parlamentare 2020 se desfasoara pe parcursul a 59 ore. Sectia Auckland este prima care se va deschide, iar sectiile din vestul Statelor Unite ale Americii Los Angeles, Anaheim, Sacramento, San Francisco, Los Altos, Las Vegas, Portland si Seattle) si Canadei Vancouver) vor fi ultimele care se vor inchide luni, 7 decembrie, ora 7. 00, ora Romaniei).

Alegeri parlamentare 2020. Cati salajeni sunt asteptati la urne

La alegerile parlamentare 2020, salajenii sunt asteptati la urne sa-i aleaga pe cei doi deputati si patru senatori care le vor reprezenta interesele in urmatorii patru ani.

Alegeri parlamentare 2020. Cum afli unde votezi

Duminica, 6 decembrie, peste 18 milioane de romani sunt asteptati la urne pentru alegerile parlamentare 2020. Alegatorii pot vota la sectia unde sunt arondati, in concordanta cu domicilul sau resedinta, informatii care se regasesc in Registrul Electoral.

Alegeri parlamentare 2020. Cum afli la ce sectie vei putea vota

La Alegerile parlamentare 2020, alegatorii pot vota la sectia unde sunt arondati, in concordanta cu domiciliul sau resedinta. Aceste informatii sunt disponibile in Registrul Electoral, care este un sistem informatic national in care se inregistreaza permanent datele tuturor cetatenilor romani care dobandesc dreptul de vot odata cu implinirea varstei de 18 ani.

Alegeri parlamentare 2020. Cum afli cine sunt candidatii din circumscriptia ta

Alegeri parlamentare 2020. Aflarea candidatilor din circumscriptia in care votezi se afla la doar doua click-uri distanta daca stii sa accesezi site-ul corect.

Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidatii din Vrancea care aspira la functiile de deputati si senatori

Judetul Vrancea are rezervate in noul Parlament cinci functii de deputati si doua de senatori. La alegeri parlamentare 2020 s-au inscris noua partide si aliante politice, care au depus liste complete de candidati.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )