Libnet.ro
UNICEF

09:00

Candidatii PNL la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt marii favoriti

Playtech Playtech,
Candidatii PNL la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt marii favoriti

Lista completa pentru alegerile parlamentare de pe data de 6 decembrie, a fost depusa de catre PNL, la BEC. Multe dintre locurile care sunt eligibile, sunt ocupate de ministrii Guvernului Orban sau de actuali senatori sau deputati. Iata care sunt candidatii PNL pe judete. Candidatii PNL pe judete, la alegerile parlamentare din 2020 Premierul Ludovic . continuă pe Playtech

Candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt capii de lista

Listele care cuprind candidatii la alegerile parlamentare care se vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020, au fost depuse de catre social democrati, la Biroul Electoral. Iata care sunt candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete Pentru municipiul Bucuresti, Gabriela Firea deschide .

Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Pe cine mizeaza partidul lui Barna

Alegerile Parlamentare, care vor avea loc pe 6 decembrie 2020, se apropie. Numarul candidatilor pentru Parlament este mai mare decat in urma cu 4 ani. Iata care sunt Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020. Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020, pe judete Listele cu candidatii USR-PLUS pentru alegerile parlamentare, pe judete, cuprind urmatorii candidati, conform .

Alegeri parlamentare 2020. Romanii din diaspora pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile parlamentare 2020, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) le aminteste romanilor care au un document ce atesta resedinta in strainatate si al carui termen.

Cum vor vota romanii din localitatile carantinate la alegerile parlamentare din 2020

Romanii voteaza pentru alegerile parlamentare din 2020 la data de 6 decembrie, iar asa cum s-a intamplat si la locale, procesul este organizat in conditii speciale, din cauza pandemiei de COVID-19. Mai mult.

Parlamentare 2020. Grindeanu (PSD): Avem cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor. PNL si USR, nu aveti nicio sansa sa mai deturnati votul romanilor

PSD a pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, a anuntat duminica prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu. Vreau sa fac un avertisment pentru PNL si USR si anume ca nu aveti nicio sansa sa mai deturnati votul romanilor, a mai afirmat Grindeanu.

Grindeanu: Am pus la punct cel mai eficient sistem de numarare paralela a voturilor pentru alegerile parlamentare

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu sustine ca PSD a pus la punct cel mai eficient sistem de numarare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare el dand un avertisment PNL si USR, carora le transmite ca nu vor putea deturna voturile.

Cum pot vota romanii din strainatate la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Romani care au domiciliul sau resedinta in afara Romaniei si membrii birourilor electorale ale sectiilor de votare din strainatate pot vota la alegerile parlamentare, care vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020, la orice sectie de votare din strainatate. Votul va putea fi dat pe baza unui act de identitate si a unui .

GRINDEANU: Am pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor pentru alegerile parlamentare

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat ca social-democratii au pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, conform Agerpres.

30 de sectii de votare vor fi deschise in R. Moldova la alegerile parlamentare din Romania

Pentru alegerile parlamentare din Romania, care vor avea loc in data de 5 si 6 decembrie, pe teritoriul Republicii Moldova vor fi organizate 30 de sectii de votare, dintre care 7 vor fi organizate la Chisinau. Alegatorii isi vor putea da votul intre orele 7. 00, transmite IPN.

STS da asigurari asupra integritatii sistemelor informatice pentru alegerile parlamentare

Sistemele si aplicatiile informatice care vor fi utilizate la alegerile parlamentare, dezvoltate de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )