Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a observat vedeta la Verdict Politic

Playtech Playtech,
Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a observat vedeta la Verdict Politic

Face ce face si intra iar in scandal! Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a spus criticul de moda despre candidatul la Primaria Capitalei la Verdict Politic? Ce spune Dana Budeanu despre Nicusor Dan Alegerile locale se apropie cu pasi repezi, iar candidatii nu mai stiu ce sa faca pentru a obtine cat . continuă pe Playtech

Gabriela Firea: Nicusor Dan s-a intalnit cu interlopul, sigur, contra cost

Nicusor Dan a sarit sa se apere dupa difuzarea inregistrarii din emisiunea Deliei Budeanu, spunand c.

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

Gabriela Firea spune ca a fost amenintata de fratele lui Nicusor Dan si de afaceristul Caine: Sa am grija ca o voi pati

Gabriela Firea a vorbit la Sinteza Zilei despre posibilul caz de trafic de influenta in care este implicat contracandidatul sau la primaria Capitalei, Nicusor Dan si a spus ca a fost amenintata de fratele politicianului sustinut de Alianta PNL-USR-PLUS, dar si de controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, pentru care a intervenit Nicusor Dan la un functionar din primaria Sectorului 4, pentru a nu-i fi demolata o terasa construita ilegal.

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor si Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei. Potrivit documentului, obtinut de agentia News. ro, denuntul vizeaza savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani, parlamentarii PSD solicitand inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a lui Nicusor Dan.

NICUSOR DAN: Sunt acuzat ca am aparat un interlop

Nicusor Dan a declarat, referitor la acuzatiile potrivit carora l-a ajutat pe controversatul om de afaceri MIhai Mitrache poreclit Caine, ca atat el, cat si Asociatia Salvati Bucurestiul nu au investigat niciodata cine erau oamenii care veneau sa le ceara ajutorul, pentru ca nu acesta era obiectul de activitate al asociatiei, conform news. ro.

Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie. Explicatiile candidatului dreptei dupa inregistrarea in care discuta cu consilierul primarului PSD al sectorului 4

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, a anuntat ca ii va intenta proces de calomnie Gabrielei Firea, care l-a acuzat ca a luat bani de la interlopi, dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare in care Dan discuta cu un consilier al primarului PSD al sectorului 4 despre demolarea unui imobil in Parcul Oraselul Copiilor.

Nicusor Dan o da in judecata pe Firea pentru calomnie: A spus ca am luat bani pentru a ajuta cetateni in diferite chestiuni

Nicusor Dan va intenta proces civil impotriva primarului Gabriela Firea pentru calomnie si afirmatii calomnioase. Nicusor Dan anunta ca Gabriela Firea a facut afirmatii calomnioase la adresa sa si va trebui sa raspunda.

CIOLACU: Am discutat in PSD sa facem un ultim apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul lui Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD a decis marti sa faca un ultimul apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul inregistrarii prezentate in spatiul public a discutiei lui Nicusor Dan cu Cristian Zarescu, consilierul primarului Sectorului 4. Liderul social-democratilor a adaugat ca este evident un caz de trafic de influenta, iar Nicusor Dan, candidatul dreptei unite la Primaria Capitalei, care invoca salvarea spatiilor verzi, dovedeste exact opusul prin interventiile sale, conform news. ro.

Nicusor Dan, dupa ce a acceptat o dezbatere cu Firea: Sper ca si actualul primar general sa confirme participarea. Avem ce dezbate

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat pe Facebook ca a acceptat o invitatie din partea unei televiziuni pentru o dezbatere fata in fata cu actualul primar general Gabriela Firea. Sper sa confirme participarea. Avem ce dezbate, iar oamenii vor putea face o comparatie directa intre noi, a notat Nicusor Dan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )