Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dramele lui Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump. Cum i-a murit familia, membru cu membru

Playtech Playtech,
Dramele lui Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump. Cum i-a murit familia, membru cu membru

In acest moment toata lumea priveste spre America. La ora la care scriem acest material, America se pregateste sa-si afle noul presedinte. Candidatii, Donald Trump, la un posibil al doilea mandat, si Joe Biden vicepresedintele republican, asteapta inchiderea urnelor. Dar in timp ce se numara voturile, multa lume isi pune o intrebare. Cat de mult . continuă pe Playtech

Joe Biden ia distanta de Trump in statele-cheie Michigan si Wisconsin. Trump denunta buletine-surpriza

Joe Biden a trecut in frunte in statele-cheie Wisconsin si Michigan, are un avans in Nevada, in timp ce Donald Trump conduce in Pennsylvania, Georgia si Carolina de Nord, in conditiile in care in toate aceste state se numara voturile prin corespondenta care il favorizeaza pe Biden.

Miscari strategice in ziua votului din SUA. Donald Trump a atacat Curtea Suprema, iar Joe Biden a scris pe zidul casei in care a crescut

Donald Trump, presedintele american candidat pentru al doilea mandat si Joe Biden, contracandidatul democrat, au incercat, fiecare in felul sau, sa mobilizeze electoratul la urne pe parcursul zilei de 3 noiembrie.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Alegeri SUA 2020. Care sunt cotele lui Donald Trump si Joe Biden la casele de pariuri

Casele de pariuri il dau castigator al alegerilor prezidentiale din SUA pe candidatul democrat, Joe Biden, in prezent, cotele de pariuri nu sunt favorabile actualului presedinte al SUA, Donald Trump. O situatie.

ALEGERI SUA |Joe Biden si-a consolidat avansul in fata lui Donald Trump si se apropie de minimul de electori necesar pentru a obtine mandatul de presedinte (VIDEO)

UPDATE, 5 noiembrie, ora 00. 39 Joe Biden a devenit cel mai votat candidat la prezidentiale din istoria SUA. Cu peste 70 de milioane de voturi, el a depasit recordul lui Barack Obama din 2008. La randul.

Donald Trump: Ne pregatim pentru o mare sarbatoare! Nu ne pot ajunge din urma! Editie speciala la Antena 3

Candidatul democrat Joe Biden, conducea, miercuri dimineata, competitia pentru Casa Alba, inregistrand la ora 9, ora Romaniei, 220 voturi electorale, in comparatie cu Donald Trump, 213. Biden urma sa faca o declaratie cu privire la scrutin, prima de acest fel dupa inchiderea urnelor.

Joe Biden e pe cale sa castige alegerile din SUA, a anuntat echipa sa de campanie Replica din tabara lui Donald Trump

Lupta pentru fotoliul de la Casa Alba e departe de a fi transata. Desi s-a anuntat castigator cand voturile nici nu erau toate numarate, candidatul republican Donald Trump insinueaza tot mai mult ca au.

Cotat initial cu sansa a doua, Donald Trump rastoarna predictiile caselor de pariuri. Presedintele in exercitiu e favorit, desi in urma cu mai putin de 12 ore Joe Biden se afla in aceasta postura

Cotat cu sansa a doua de majoritatea institutelor de sondare a opiniei publice din Statele Unite, Donald Trump pare sa aiba in acest moment prima sansa la alegerile prezidentiale americane, aspect evidentiat.

Joe Biden denunta un act de presupusa hartuire de catre sustinatori ai presedintelui Trump

Candidatul democrat la presedintia SUA Joe Biden a denuntat duminica un act de presupusa hartuire a uneia dintre camionetele sale de campanie de catre sustinatori ai adversarului sau Donald Trump, incident pe care FBI il investigheaza.

Final nebun in cursa pentru Casa Alba. Joe Biden a preluat conducerea la Michigan si pare in pole position la castigarea alegerilor prezidentiale din SUA, in dauna lui Donald Trump

UPDATE, 4 noiembrie, ora 18. 12 Donald Trump a reluat postarile critice pe Twitter, dupa ce in state-cheie precum Wisconsin si Michigan adversarul sau, democratul Joe Biden, a trecut pe primul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )