Libnet.ro
UNICEF

07:15

Harta pe locuri in parlament a fiecarui judet din Romania in 2020

Playtech Playtech,
Harta pe locuri in parlament a fiecarui judet din Romania in 2020

In data de 6 decembrie candidatii partidelor politice vor candida pentru locuri in Parlament. Conform unei statistici numarul acestora se ridica la 465 de parlamentari. Din acest numar total aflam ca 136 candideaza pentru Senat si 329 ca viitori deputati. Asezarea candidatilor in functie de judet Datele statistice preliminare datei de 6 decembrie arata ca . continuă pe Playtech

Artistul din Romania indragostit de Delia: O faceam sa rada, dar ea nimic!

A tinut ani de zile secretul, dar acum s-a aflat tot. Cine este artistul din Romania indragostit de Delia pana peste cap?! Detalii incredibile au fost dezvaluite la iUmor. Unul dintre artistii din Romania, indragostit de Delia in editia de duminica de iUmor, artistul indragostit de Delia se da de gol si spune adevarul. Ciupi .

Topul influencerilor romani: Cea mai mare parte a influencerilor din Romania este reprezentata de femei. Peste 47% dintre creatorii Instagram din Romania sunt implicati in fraude - studiu

Majoritatea influencerilor au incercat macar o data o metoda artificiala pentru cresterea in Instagram, iar cel putin 15% dintre ei au anomalii de crestere vizibile. Conform studiului, 47% dintre influencerii romani activi in Instagram si-au construit comunitatile utilizand practici frauduloase precum followunfollow, comentarii neautentice, anomalii de crestere etc), inclusiv celebritatile din categoria macro-influenceri, unde procentul ajunge la 55,21%. Cine este cel mai influent creator din Romania.

Vedeta din Romania a dat cartile pe fata. De ce a divortat: a spus tot adevarul

O vedeta din Romania vine cu detalii despre despartirea furtunoasa dintre ea si tatal copilului ei. Nimeni nu se asteptau ca cei doi sa mearga pe drumuri separate. Sotii au tinut totul ascuns multa vreme inainte de a dezvalui fanilor lor ca au divortat. Adevarul despre divort. O vedeta din Romania vine cu detalii cu .

Strategia de vaccinare anti-COVID 19 din Romania va fi discutata saptamana viitoare in CSAT

Administratia Prezidentiala a anuntat joi, 26 noiembrie, ca strategia de vaccinare anti-COVID din Romania va fi discutata saptamana viitoare intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

EXCLUSIV Vedeta din Romania, la un pas de moarte! A ramas cu masina pe marginea prapastiei

Mariana Moculescu, fosta sotie a celebrului compozitor Horia Moculescu, a vazut moartea cu ochii, marti, la munte, unde se afla cu bunul ei prieten, actorul Catalin Lungu. La un moment dat, masina lor a ramas impotmolita pe un drumul inzapezit, din apropierea lacului Scropoasa, si orice manevra a soferului le-ar pus viata in joc. Disperati, .

Strategia de vaccinare anti-COVID 19 din Romania va fi discutata in CSAT

Strategia de vaccinare anti-COVID-19 din Romania va fi discutata saptamana viitoare intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), informeaza Administratia Prezidentiala.

Cod galben de ceata in 6 judete din Romania, anuntat pentru dupa-amiaza zilei de joi

Meteorologii ANM au emis o atentionate de tip cod galben, de ceata, pentru 6 judete din Romania. Avertizarea a intrat in vigoare la ora 14. 00 si este valabila pana la ora 17. 00, iar ANM anunta ca vizibilitat.

Marcel Ciolacu ii raspunde lui Klaus Iohannis: Nu ma simt responsabil de starea actuala a sanatatii din Romania

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat, joi, ca nu se simte responsabil de starea actuala a sanatatii din Romania. Liderul social-democrat a raspuns astfel criticilor venite din partea presedintelui Klaus.

Ionel Danca: Salariul mediu net al angajatilor din Romania va creste pana la 1000 Euro pe luna in 2024 prin aplicarea programului de guvernare al PNL

Seful cancelariei premierului, Ionel Danca, a precizat ca salariul mediu net al angajatilor din Romania va creste pana la 1000 Euro pe luna in 2024. Acest lucru va fi posibil daca va fi aplicat modelul.

First Contact, aplicatia din Romania care semnaleaza intrarea in contact cu o persoana infectata cu COVID-19

First Contact este prima aplicatie din Romania care avertizeaza utilizatorii daca ai intrat in contact cu o persoana infectata cu COVID-19, pastrandu-se anonimatul tuturor celor implicati: atat cei care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3475 seconds )