Libnet.ro
UNICEF

20:30

Abuzurile indurate de o cantareata din Romania: Am fost batuta pana ma scapam pe mine

Playtech Playtech,
Abuzurile indurate de o cantareata din Romania: Am fost batuta pana ma scapam pe mine

Povestea de viata dramatica a cantaretei de muzica populara Rodica Mitran. Vedeta a marturisit ca tatal ei i-a provocat traume psihice de nesuportat si de neuitat nici in ziua de astazi. Rodica Mitran, batuta de tata. Cantareata de muzica populara a trecut prin abuzuri teribile Cantareata a fost martora momentului cand tatal ei a vrut . continuă pe Playtech

Avertizare meteo nowcasting. Cod galben de ceata in 8 judete din Romania. Vizibilitatea, redusa sub 200 de metri

Meteorologii ANM au emis o averizare de tip cod galben, in dimineata zilei de miercuri, 6 inauarie, valabila pentru 8 judete din Romania, pana la ora 12. Meteorologii anunta ca stratul dens de ceata va.

Vedeta din Romania a anuntat ca este insarcinata. Vestea data acum, in direct la TV

Claudia Neghina a anuntat ca este insarcinata in sase luni, in direct la Vorbeste Lumea, de la PRO TV. Celebrul top model a povestit ca nu si-a dat seama ca va deveni mama pana la 19 saptamani. Afla detaliile mai jos. Claudia Neghina este insarcinata! Vedeta a facut anuntul in direct Claudia Neghina, model si .

Descoperire uluitoare in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere

O descoperire uluitoare a fost facuta in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere. Ce se intampla cu adevarat in locuintele romanilor, vedeti un pic mai jos. Romanii, cei mai ingramaditi din UE, dar in casele lor. Studiu Eurostat O descoperire uluitoare a fost facuta in casele romanilor. Cercetatorii sunt luati prin surprindere .

Cine e tanara filmata pe ascuns care a ajuns vedeta pe site-urile pentru adulti din Romania

Nu putine au fost cazurile cand anumite persoane au fost filmate pe ascuns, iar imaginile au ajuns in spatiul public. Dar ce te faci cand lucruri intime ajung sa fie filmate si postate pe site-uri pentru adulti, cu continut pornografic? O astfel de situatie s-a intamplat in 2016, in Alba-Iulia. Protagonistii, doi tineri, au fost .

Prima numire in echipa lui Vlad Voiculescu: Andreea Moldovan, unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi din Romania, va fi secretar de stat in Ministerul Sanatatii

Medicul Andreea Moldovan, directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase din Brasov si unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi din Romania, a fost numita secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Decizia de numire a fost publicata in Monitorul Oficial. Andreea Moldovan este prima numire oficiala in echipa lui Vlad Voiculescu, de cand acesta a preluat conducerea Ministerului Sanatatii.

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

Veste geniala pentru elevii din Romania. Unde se pot redeschide scolile

Romania esteincremenita din cauza pandemiei generata de noul coronavirus. in afara de economie, educatia a fost la fel de lovita de actuala situatie, toate orele transferandu-se in online. Decizia de inchidere a scolilor a venit ca urmare a ratei de incidenta mare a noilor infectii. intr-un comunicat recet, Consiliul National al Elevilor a inaintat un .

Dezastru pentru soferii din Romania: anuntul despre benzina si motorina care spulbera toate planurile

Vin surprize neplacute pentru soferii din Romania la inceput de an si totul are legatura cu preturile la benzina si motorina. Pretul petrolului a fost extrem de volatil in ultima.

O vedeta TV din Romania desfiinteaza vaccinul: O nesimtire fara margini

Madalin Ionescu, fost prezentator TV, si-a prezentat convingerile despre noul coronavirus inca de la inceputul pandemiei, exprimandu-si scepticitatea fata de gravitatea acestuia. Vedeta a venit cu o noua parere, acum despe vaccin. Vedeta TV, noi afirmatii-soc. Ce a spus despre vaccinul anti-covid Fosta vedeta de televiziune Madalin Ionescu face parte din categoria oamenilor care contesta .

Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Romanii sunt mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si au un sentiment sporit de singuratate, toate fiind efecte directe ale pandemiei SARS-Cov-2, arata primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei. Specialistii care au realizat studiul trag un semnal de alarma in contextul in care rezultatele preliminare ale studiului arata ca pandemia de coronavirus a avut efecte semnificative asupra sanatatii mintale a populatiei din Romania: 42% dintre respondenti au raportat o inrautatire a stresului, iar aproximativ o treime dintre respondenti au raportat o inrautatire a nervozitatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )