Libnet.ro
UNICEF

13:45

Alexandra Stan, accident rutier in Capitala. Ce se intampla acum cu artista

Playtech Playtech,
Alexandra Stan, accident rutier in Capitala. Ce se intampla acum cu artista

Cantareata Alexandra Stan are parte de multe intamplari neplacute. Trecutul i-a fost umbrit de faptul ca a fost agresata de propriul manager, lucru pe care a dorit sa il uite, de curand s-a despartit de cel care i-a fost alaturi 4 ani, iar acum a fost implicata intr-un accident rutier in Capitala. Alexandra Stan, accident . continuă pe Playtech

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata vineri intr-un accident rutier in Capitala

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata, vineri, intr-un accident rutier in Bucuresti, surse judiciare declarand pentru Mediafax ca artista nu ar fi acordat prioritate unui taximetrist.

Alexandra Stan, implicata intr-un GRAV ACCIDENT. Anunt de ULTIM moment cu privire la starea artistei

Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident produs in Bucuresti. ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PARASIT PENTRU UN PARTENER MAI TANAR! NEBUNIE LA iNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE Artista nu ar fi.

Alexandra Stan, implicata intr-un accident rutier: o persoana a fost ranita in urma impactului FOTO

Cantareata Alexandra Stan 30 de ani) a fost implicata intr-un accident rutier in Bucuresti, vineri, 19 iulie, in urma caruia a fost ranita o persoana.

Accident rutier deosebit de grav. 15 oameni au murit si 20 au fost raniti. Cine sunt victimele

Un accident rutier deosebit de grav, in urma caruia cel putin 15 oameni au murit si 20 au fost raniti, s-a produs in sud-estul Turciei. Accidentul s-a produs la granita cu Iranul, iar victimele sunt migranti care intrasera ilegal in Turcia. Accident rutier cu 15 morti si 20 de raniti Un microbuz in care se .

VIDEO Accident rutier grav pe un drum national, in judetul Olt. O persoana decedata. Traficul este blocat

Un grav accident rutier s-a petrecut in urma cu putin timp in judetul Olt, mai multe echipaje deplasandu-se pentru a acorda ingrijiri medicale.

Accident rutier in zona Bibliotecii Judetene Ion Minulescu. Un barbat a fost transportat la spital

Un barbat a a ajuns la spital joi-seara, 18 iulie 2019, in urma unui accident rutier care s-a produs in zona Bibliotecii Judetene Ion Minulescu din Slatina.

GRAV accident rutier la Craiova. Bilantul VICTIMELOR

Un barbat, in varsta de 55 de ani, a provocat un accident rutier la Craiova. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Un sofer de 55 de.

Doi moldoveni au murit intr-un accident rutier in Odesa

Doi cetateni moldoveni au murit, marti seara, intr-un accident rutier produs pe traseul Odesa-Reni, langa comuna Petrodolinske, regiunea Ovidiopol, dupa ce masina in care se aflau s-a lovit frontal cu un alt automobil, transmite IPN.

GRAV accident rutier in Timis! Peste 40 de persoane, implicate. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier, in care au fost implicati 40 de oameni, a avut loc, marti, in localitatea Comlosu Mic, judetul Timis.

Cantareata Alexandra Stan, dosar penal dupa un accident cu un taxi in centrul Bucurestiului

Politistii au deschis un dosar penal pe numele Alexandrei Stan, dupa ce vedeta a provocat un accident in urma caruia o persoana a fost ranita. Potrivit cancan. ro, accidentul rutier s-a petrecut vineri, in.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )