Libnet.ro
UNICEF

12:30

Andra, declaratii neasteptate dupa 11 ani de casnicie cu Maruta. Ce se intampla, de fapt, in relatia celor doi

Playtech Playtech,
Andra, declaratii neasteptate dupa 11 ani de casnicie cu Maruta. Ce se intampla, de fapt, in relatia celor doi

Andra a facut declaratii neasteptate despre casnicia sa cu Catalin. Ce se intampla in relatia lor? Au gasit sau nu secretul fericirii? Iata ce dezvaluiri aduce cunoscuta cantareata despre povestea de iubire dintre ea si tatal copiilor sai! Andra, marturisiri neasteptate despre casnicia cu Maruta Noua piesa a Andrei a fost cu dedicatie speciala pentru . continuă pe Playtech

Caru cu vedete: Boala care i-a otravit tineretea lui Brigitte Bardot. Cea mai frumoasa femeie din lume a incercat sa-si ia viata de 4 ori; Andra si Catalin Maruta au trecut testul longevitatii, dupa 11 ani de casnicie: Avem dispute, dar ne trece repede!

Norma Jeane inainte de Marilyn Monroe. Dramele prin care a trecut actrita inainte de-a deveni sex simbol la Hollywood. Norma Jeane Baker Marilyn Monroe) a. Motivul pentru care Antonia si-a operat sanii a doua oara. A fost dezarmant de sincera. Antonia ne-a vorbit despre noul bust, pe care l-a afisat, in toata splendoarea.

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu mama care si-a gasit fiul dupa 19 ani

Dupa 19 ani, timp in care nu a stiut nimic despre baiatul ei, o mama a putut sa-si stranga din nou fiul in brate.

O mama si fiul ei s-au regasit dupa 19 ani. Povestea a starnit sute de reactii (FOTO)

Intalnire emotionanta intre o mama si fiul ei. Cei doi s-au regasit dupa 19 ani. intreaga poveste a fost facuta cunoscuta pe pagina de Facebook a Politiei Romane.

Dupa sapte ani de lupte, regimul lui Bashar-al Assad a raportat o victorie majora asupra teroristilor din orasul Alep (FOTO, VIDEO)

Dupa aproximativ sapte ani de lupte cu fortele rebele, armata siriana a regimului lui Bashar al-Assad a raportat recucerirea orasului Alep, precum si a mai multor localitati din jurul acestuia, relateaza.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )